Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. Un bătrân a ars de viu, după ce a adormit cu ţigara în mână

Vaslui. Un bătrân a ars de viu, după ce a adormit cu ţigara în mână

Vaslui. Un bătrân a ars de viu, după ce a adormit cu ţigara în mână
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Noi 2010   •   23:42

Un bătrân de 77 de ani din judeţul Vaslui, a murit ars de viu în patul său, după ce a adormit cu ţigara în mână. Bărbatul nu a mai reuşit să se salveze din cauza paraliziei de care suferea, soţia fiind plecată pentru scurt timp de acasă, informează Mediafax.

Intervenţia pompierilor pentru stingerea focului din locuinţa bătrânului a fost anunţată cu întârziere, în condiţiile în care, în momentul în care pompierii au ajuns la locul solicitării, focul fusese stins, victima fiind deja moartă.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, incendiul a fost de mici proporţii, întrucât a afectat doar patul în care dormea bătrânul şi plapuma cu care era învelit.

"În urma primelor cercetări, s-a stabilit că bătrânul a fumat o ţigară în timp ce soţia sa lipsea de acasă, jarul căzut de la ţigară aprinsă incendiind patul. Cu toate că focul a fost observat în timp relativ scurt de către membrii familiei în momentul în care au revenit acasă, victima a suferit arsuri pe aproximativ 70 la sută din suprafaţa corpului, ceea ce i-a fost fatal", a declarat, joi, Alina Poiană, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz pentru stabilirea exactă a cauzelor provocării incendiului, urmând a fi efectuată şi necropsia cadavrului bătrânului.

×
Subiecte în articol: tigara
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close