Antena 3 CNN Actualitate Videoclipul despre România, care a devenit viral pe Internet

Videoclipul despre România, care a devenit viral pe Internet

Videoclipul despre România, care a devenit viral pe Internet
18 Mai 2016   •   11:39

O producţie românească, în care sunt prezentate atracţii turistice renumite din ţara noastră, a reuşit să adune peste 160.000 de vizualizări încă din prima lună de când a fost încărcată pe YouTube.

Videoclipul “Descoperă România”, realizat cu un buget restrâns, dar cu multă dragoste şi muncă de către o companie privată, demonstrează tuturor că această ţară poate fi promovată foarte bine şi fără milioanele de euro ale Uniunii Europene sau ale Ministerului Turismului. Scopul acestuia este acela de a face plaiurile mioritice cunoscute în străinătate, cu ajutorul unui personaj feminin, care călătoreşte în unele dintre cele mai cunoscute destinaţii turistice din ţară noastră şi care se bucură de frumuseţile naturii. Textul poetic, fundal sonor care împleteşte muzica clasică cu sunetele naturii, cadrele care pun accent pe detalii şi farmecul locurilor sunt ingredientele de baza, care au adus succesul acestei iniţiative turistice.

Videoclipul de aproape 10 minute a devenit viral în scurt timp de la publicarea lui pe YouTube şi a adunat peste 160.000 de vizualizări în numai o luna de zile. Acesta prezintă imagini din cele mai populare atracţii turistice din România, cum ar fi Plaja Corbu, Vulcanii Noroioşi, Salina Turda sau cascada Bigăr, declarată în 2013, de The World Geography, drept cea mai frumoasă cascadă din lume. Privitorul este plimbat şi prin Cetatea Histria, încărcată de istorie, staţiunea Sinaia, Cetatea Rupea, Dealul Mărneşti şi Tunelul Iubirii din Caraş-Severin.

×
Subiecte în articol: YouTube
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close