Antena 3 CNN Actualitate Viitură puternică în Horia, Tulcea | Mai multe maşini în care se aflau oameni au fost luate de apă

Viitură puternică în Horia, Tulcea | Mai multe maşini în care se aflau oameni au fost luate de apă

Viitură puternică în comuna Horia din judeţul Tulcea, acolo unde mai multe maşini, în care se aflau oameni, au fost luate de apă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2023   •   13:41

O viitură a dus la blocarea traficului pe DN 22D Tulcea-Brăila, la ieșirea din localitatea Horia, județul Tulcea. Mai multe autovehicule sunt blocate din cauza apei care a inundat drumul, iar unele au fost luate de apă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 22D Tulcea-Brăila, la ieșire din localitatea Horia, județul Tulcea, în urma unei viituri, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, mai multe autovehicule fiind blocate.

"Patru persoane au fost evacuate dintr-un autoturism luat de viitură și oprit într-un copac pe marginea drumului, trei persoane evacuate de pe o insuliță formată în urma viiturii, iar alte două persoane recuperată de pe marginea drumului și transportate în siguranță într-o zonă ferită de inundații. 

Trei autoturisme au fost afectate de viitură una din ele fiind deplasată în interiorul localității", au anunţat reprezentanţii ISU Tulcea.

În total, zece persoane au avut nevoie de ajutorul pompierilor.

"Până la acest moment, nouă persoane au fost salvate de pompierii ISU Tulcea. Patru persoane se aflau într-un autoturism luat de viitură şi blocat într-un copac de pe marginea drumului, alte trei persoane de pe o insuliţă formată în zona viituri şi alte două persoane care s-au evacuat pe marginea drumului. În urmă cu scurt timp a mai fost identificată o persoană pe câmp, care a fost preluată de către echipajele de pompieri şi transportată în siguranţă la primăria din comuna Horia", a declarat Daniel Năstase, purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea.

×
Subiecte în articol: viitura Horia Tulcea ISU Tulcea
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close