Antena 3 CNN Actualitate Vlad Cosma, noi dezvăluiri: „Negulescu și-a vizitat protectorii din București și i-a amenințat!” Se fac presiuni uriașe

Vlad Cosma, noi dezvăluiri: „Negulescu și-a vizitat protectorii din București și i-a amenințat!” Se fac presiuni uriașe

Vlad Cosma, noi dezvăluiri: „Negulescu și-a vizitat protectorii din București și i-a amenințat!” Se fac presiuni uriașe
de S.T.    |    22 Mai 2018   •   22:34

Şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi fostul procuror DNA Mircea Negulescu sunt urmăriţi penal într-un dosar aflat pe rolul Parchetului General.

Fostul deputat Vlad Cosma a declarat la Antena 3 că urmărirea penală arată că el a spus adevărul.

„Ce am prezentat eu s-a confirmat etapă cu etapă. Vedem că Parchetul General a început urmărirea penală, un lucru foarte grav. Tot ce am prezentat reprezintă adevărul. Acești procurori au încercat să bage la pușcărie mai mulți oameni nevinovați, au fabricat probe, au torturat zeci de oameni”, a spus Cosma.

Vă amintim că Vlad Cosma a prezentat la Antena 3 mai multe înregistrări audio în care erau redate discuţii ale procurorului-şef al Serviciului Teritorial Ploieşti al DNA, Lucian Onea, cu fostul deputat Vlad Cosma, trimis în judecată într-un caz de corupţie, referitoare la falsificarea unor probe din dosare.

Potrivit lui Vlad Cosma, mulți oameni au prins acum curaj și au declarat la Parchet fapte grave.

„Nu am o evidență a persoanelor audiate, dar sunt foarte mulți audiați în legătură cu aceste metode ilegale și de tortură. Probabil că aceste lucruri vor fi făcute publice”, a adăugat el.

„Dețin informații cum că domnul Negulescu și-a vizitat protectorii din București și i-a amenințat că dacă se va deschide ancheta penală împotriva sa va trage după el și alte persoane influente. Asupra procurorului de caz se fac presiuni. Cineva nu-și dorește ca Negulescu și Lucian Onea să vorbească. Au încercat să-și acopere urmele, se întâlnesc în continuare, au o strategie comună de apărare la Parchet”, a menționat Cosma.

„Metodele lor de amenințare continuă și astăzi. Mi s-a transmis că daca nu-mi retrag plângerile e posibil să am surprize penale din partea unor colegi ai domnului Onea”, a mai spus el.

×
Subiecte în articol: vlad cosma lucian onea Sinteza Zilei
Parteneri
Afacerea pur românească cu care un tânăr a dat lovitura în Oradea
x close