Antena 3 CNN Actualitate Vlad Cosma: „Sunt dispus să merg și la testul poligraf. Sunt pregătit”

Vlad Cosma: „Sunt dispus să merg și la testul poligraf. Sunt pregătit”

Vlad Cosma: „Sunt dispus să merg și la testul poligraf. Sunt pregătit”
Sursa foto: foto- captura Antena 3
03 Apr 2018   •   11:20

Vlad Cosma a făcut o nouă serie de declarații despre decizia Instanței Supreme privind dosarul său și al tatălui său. El s-a arătat mulțumit de această decizie, dar a spus că mai are probe de dus. 

„Mai sunt documente și probe. Am depus atât de multe și nu am apucat să le discutăm”, a spus Vlad Cosma. 

Întrebat dacă se așteaptă și la o confruntare cu Lucian Onea, Vlad Cosma a răspuns afirmativ și a mai spus că ar fi în stare să meargă să facă și testul poligraf. „Aș fi vrut să vă dau un răspuns în maniera că sunt dispus să merg și testul poligraf cu acești domni, dar la ce am văzut și am trăit, nu mai am încredere. Da, mă gândesc că ar putea veni și acest moment, o confruntare. Și dacă vor fi acuzați și trimiși în judecată, va trebui să merg să-mi susțin declarația. Da, sunt pregătit și mă aștept la acest lucru”. 

„Discut pe baza declarației. Toate dosarele pe care le-am prezentat public la televizor. Doar că aici procedura e mai amplă. Trebuie povestit cu detalii, cu zile, cu locuri. Adică o să dureze”, a mai adăugat Cosma. 

După decizia dată de Instanța Supremă privind cazul său și al tatălui, Vlad Cosma s-a declarat „fericit, încrezător”. „Eram sigur că va fi o soluție bună întrucât toată lumea a văzut modul de lucru de la Ploiești. Știam declarațiile care s-au dat, știam că stickul nu există, știam că prejudiciul e inventat. Vina mea e că n-am putut și n-am spus aceste lucruri încă de la faza de fond a dosarului, când domnul Negulescu aresta pe cine dorea, dar uite că în viață Dumnezeu există”. 

 

 

×
Subiecte în articol: judecata probe lucian onea vlad cosma
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close