Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Top 5 coşmaruri. Cele mai frecvente şi urâte vise, explicate de Mihai Voropchievici

Top 5 coşmaruri. Cele mai frecvente şi urâte vise, explicate de Mihai Voropchievici

De la vis la coşmar nu e decât un pas al subconştientului, pe care ni-l explică numerologul Mihai Voropchievici, invitat în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse".

Top 5 coşmaruri. Cele mai frecvente şi urâte vise, explicate de Mihai Voropchievici
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    30 Iul 2022   •   20:24

Mihai Voropchievici a realizat un top al celor mai frecvente şi urâte coşmaruri, explicând semnificaţia lor. 

Cu menţiunea că orice vis trebuie contextualizat în arealul credinţelor şi vieţii personale, Mihai Voropchievici a arătat mecanismul prin care ne putem interpreta fiecare semnificaţia mesajelor nocturne. 

Ce înseamnă când visezi că ai picat un examen 

Un vis deosebit de frecvent este cel în care ne prezentăm la un examen. Avem de dat o anume probă cu miză importantă pentru noi. 

Nota sau calificativul din vis pot arăta temerile pe care le avem vizavi de propria persoană şi pregătirea noastră. 

"Dacă nu treci examenul poate însemna că te gândeşti dacă meriţi sau nu anumite lucruri în viaţă.", a explicat Mihai Voropchievici.

În momentul în care ai îndoieli cu privire la propria persoană apare şi coşmarul că pici examenul. Este legat de o temere privind propria evoluţie şi avansare într-o poziţie mai bună. 

Ce înseamnă când visezi o casă

Casa, practic, este sufletul nostru, sinele nostru. Poate fi identificată cu o persoană apropiată, în funcţie de vis. 

O casă dărămată poate însemna că toate sentimentele ori năzuinţele tale se prăbuşesc. În momentul în care începi să ai astfel de vise, înseamnă că ai pierdut ceva din tine. Poţi avea senzaţia că cineva pe care îl apreciezi foarte mult e în pericol.  

Când îţi armonizezi dorinţele acest coşmar dispare. 

Ce înseamnă când visezi că ai probleme cu maşina

Este cel mai mare coşmar pentru toţi cei care au carnet şi maşină. 

Poate însemna ceva foarte serios - percepţia ta asupra lumii. Pratic, în timp ce interiorul tău reflectă sentimentele tale, percepţia asupra lumii e cu totul diferită. Iar maşina asta face un fel de paralelă între ce ai tu în suflet şi teama faţă de exterior. Iar maşina e locomoţia.

Când conduci tu maşina e extraordinar, că aia e viaţa ta. E destinul tău şi îl ai tu. Când conduce altcineva atunci e coşmarul mare, că nu ştii unde te duce, dacă opreşte ori se defectează maşina etc.

Dacă te visezi într-o maşină superba care dintr-o dată dispare, e distrusă, se defectează sau e implicată într-un accident înseamnă că te simţi neajutorat sau ai pierdut controlul într-o anumită situaţie. 

Ce înseamnă când te visezi bolnav, rănit sau că mori

"Când ai visat că ai murit înseamnă că ţi-a murit moartea.", a spus Mihai Voropchievici citând-o pe propria bunică.

Visul poate însemna regenerarea totală după ce ai trecut de un anumit prag al vieţii. Treci într-un nou stadiu de dezvoltare şi nu trebuie neapărat să ai motive de îngrijorare pentru că şi moartea înseamnă finalul unei faze în viaţa ta.

Când visezi că eşti rănit, bolnav sau mori în urma unei boli e vorba de semnificaţii cu conotaţii sentimental-emoţionale sau, pur şi simplu, teama de a nu fi rănit de alte persoane.  

Într-un astfel de caz e bine să ceri ajutorul cuiva căruia să îi spui frământările tale. 

Ce înseamnă când fugi de cineva care te atacă

În general visezi de ăştia negri, coloraţi, răutăcioşi, scene din filme horror, fiinţe care fug după tine şi te atacă, eventual înarmate. 

Visul semnifică faptul că în viaţa de zi cu zi ai multe probleme pe care nu ţi le-ai dus la rezolvare. Nu te-ai confruntat sau nu ai curaj să te confrunţi cu ele.  

E un semn că automat trebuie să vezi de ce te temi. 

Bonus: Ce semnifică visul în vis

Se întâmplă de multe ori să credem că ne-am trezit, dar de fapt suntem în continuare în vis. E ca teatrul în teatru. Practic vrei să intervii peste subconştientul tău, cu un alt subconştient care e liber şi degajat, să rezolvi acea problemă.  

În general intervenim cu un vis peste un vis pentru a face să se întâmple lucruri plăcute. 

De multe ori, revenirea la realitate ne produce o bucurie foarte mare tocmai pentru că realizăm că nu ni s-a întâmplat ce am trăit în vis. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close