Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Previziuni pentru 2024 cu Lidia Fecioru: "Planul e făcut până în 2028. Alegerile, cea mai mare provocare. Vor fi ultimele europarlamentare!"

Previziuni pentru 2024 cu Lidia Fecioru: "Planul e făcut până în 2028. Alegerile, cea mai mare provocare. Vor fi ultimele europarlamentare!"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și-a prezentat în ultima ediție pe 2023 a Adevărurilor ascunse previziunile pentru 2024.

de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Dec 2023   •   20:00

Va fi un an care nu va aduce o stingere a conflictelor armate ce tensionează climatul global. O nouă pandemie se pune la cale în China, un vulcan din Europa va erupe iar apele vor inunda zonele nordice ale bătrânului continent, în timp ce la noi în țară va fi secetă.

Însă elementul crucial în 2024 va fi reprezentat de alegeri. România va traversa în noul an patru runde electorale: europarlamentarele, alegerile locale, cele prezidențiale și cele pentru Parlament.

În mod surprinzător, Lidia Fecioru a ținut să atragă atenția asupra alegerilor europarlamentare, despre care a estimat că vor fi ... ultimele.

Lidia Fecioru: Războiul va continua până anul acesta iar pacea va veni abia în 2028 

"Pe plan general aș spune așa: războiul va mai continua și anul ăsta. Nu vă faceți iluzii. Din păcate, va mai dura un pic, până în 2028. Abia atunci se vor așeza foarte bine lucrurile. Până atunci este așa: 'trag și eu de pătură, trag și tu de pătură'.

Din punctul meu de vedere, orice conflict se putea rezolva de mult. Doar că m-am uitat la cifre, la cât au câștigat statele care au vândut armament, la ce sume exorbitante au realizat.

Am spus tot timpul că banii se fac din foame și război și, din păcate, le convine situația. Într-un fel se va așeza pacea după 2028. Dar nu acum, încă. Mare diferență în 2024 față de 2023 nu va fi.

Problema este că noi trebuie să fim foarte atenți când vor veni alegeri. Și aici lăsăm la latitudinea fiecăruia să aleagă ce zice inima, nu ce zice altcineva. Sunt atât de hotărâtoare aceste alegeri pe care le vom avea acuma, mai ales cele europarlamentare și cei care ne vor reprezenta acolo.

Lidia Fecioru: Vor fi situații destul de grele cu vulcanul Etna

Acești ani până în 2028 sunt hotărâtori pentru noi. Mult. Cum păstrăm la anul care vine bogăția, așa o să o avem. Dacă n-o păstrăm, nu vom avea.

Din păcate, spun cu durerea în suflet chestia asta: de partea cataclismelor, vor fi situații destul de grele cu vulcanul Etna. V-am zis eu acum doi ani că va începe să erupă și va erupe și anul ăsta. Vor fi chestii de apă, multă apă, dar doar în anumite zone. Nu va fi peste tot. 

Noi vom avea secetă de nou, dar vor fi ape care vor inunda țările de nord: Finlanda, Norvegia, Islanda, Suedia, Olanda, deci toată partea de nord.

Dacă stăm să ne gândim, energia banilor pe sectorul populației există. Vor fi oportunități de câștig, nu pentru toată lumea, dar vor fi pe unele segmente. Ceea ce e foarte bine: dacă măcar jumătate dintre noi câștigă, au de câștigat și ceilalți.

Lidia Fecioru: Nu vor putea controla pandemia de boli pulmonare din China

Pe partea de sănătate, o altă pandemie e 'pe vine'. Este deja declarată în China. E o pandemie de boli pulmonare pe care n-o mai pot controla, pentru că am înțeles că nu este virală, este bacteriană, și se controlează foarte greu. Răspunde foarte greu la tratament și e foarte răspândită în rândul tineretului, al copiilor. Sunt foarte vulnerabili la asta.

Pe partea de dragoste, dacă dragoste nu este, facem! Facem să fie dragoste. Ce-mi doresc pentru voi, stimați telespectatori, este să vă întoarceți cu fața unii la ceilalți, să vă oglindiți în ochii celorlalți și să începeți să vă îmbrățișați, să nu vă mai certați, să nu vă urâți, să nu vă înrăiți. Uniți-vă! Uniunea va fi salvatoare, sunt convinsă de acest lucru. 

Lidia Fecioru: Cea mai mare provocare și cel mai mare pericol în 2024: alegerile

Alegerile reprezintă cea mai mare provocare și cel mai mare pericol în 2024. Problema este că deja sunt mult prea mulți ani de când așteptăm să fim bine. Nu mai avem timp să așteptăm. Asta e problema: că nu mai avem timp să așteptăm.

Trebuie să începem să construim, noi pentru noi. Nu va veni nimeni nici să ne dea, nici să ne pună masa, nici să ne dea de mâncare de gratis.

Trebuie să punem osul la muncă, să ne lucrăm pământul și să începem să ne gospodărim. Ăsta este sfatul meu.

Lidia Fecioru: Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i planurile tale. Vor fi ultimele alegeri europarlamentare

Știi cum spuneam: dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i planurile tale. Și atunci ne vom face planuri, dar ne vom face planuri dintr-o perioadă în alta.

Cel care vrea să ajungă undeva, să-și construiască ceva, nu e nicio problemă: să-și facă planurile fără probleme. Vor fi oportunități de bani la unii, la alții nu. 

Anul 2024, față de 2023, va fi în oglindă. Dacă gândim bine la alegeri, vom schimba din rădăcină lucrurile. Dacă nu, nu. Aici, alegerea ne aparține.

Îmi doresc ca 2024 să nu fie un an interesant, ci să fie rodnic. Adică, ceea ce vom alege să ne dea roade bune pentru țară. După mine, sunt ultimele alegeri europarlamentare, și cu asta am spus tot.

Teza asta a 'scăpat-o' cineva care știe foarte bine lucrurile astea. Planul este făcut până în 2028", a prognozat Lidia Fecioru.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close