Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Protecții feng shui pentru anul 2022, cu Anca Dimancea: "Se face un ritual de 9 zile pentru sănătatea familiei"

Protecții feng shui pentru anul 2022, cu Anca Dimancea: "Se face un ritual de 9 zile pentru sănătatea familiei"

Anca Dimancea, specialist în astrologie chineză, a prezentat, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, cele mai bune protecții feng shui pentru anul 2022.

Protecții feng shui pentru anul 2022, cu Anca Dimancea: "Se face un ritual de 9 zile pentru sănătatea familiei"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    01 Ian 2022   •   19:59

"Aceste amulete feng shui sunt pentru sănătate. Sunt inscripționate cu cocorii longevității, iar în partea de sus cu frunzele de ginkgo biloba. Sunt în total cinci culori, iar fiecare își poate alege culoarea preferată", a spus Anca Dimancea, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Ritual de 9 zile pentru sănătatea familiei

"Pentru sănătate, mai sunt bețișoarele nepaleze. Sunt din plante medicinale, care sunt mai rar de găsit. Cu ajutorul acestor bețișoare, se face un ritual de 9 zile, mai ales dacă ai pe cineva bolnav în familie. De pildă, poți ajuta o rudă care locuiește în altă casă.

Pentru sănătate mai sunt și amuletele. Este bine să le amplasăm undeva în sud-est, pentru că acolo va cădea casa bolilor în noul an chinezesc. Este bine să purtăm și o amuletă în miniatură asupra noastră. 

Mai este și calul de vânt. Calul de vânt ne dă putere în plan spiritual să putem lupta cu energiile negative, care pot veni din diferite surse.

Pe de altă parte, mai avem și amuleta scorpionul rono. Această amuletă are două mantre, care ne protejează împotriva celor care vor să ne facă rău, ne bârfesc sau care vor să ne trădeze. Mai este amuleta împotriva oamenilor toxici.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close