Antena 3 Adevăruri ascunse Ritualuri pentru atragerea banilor - Lucruri pe care să le rostim pentru a avea bunăstare în viața noastră

Ritualuri pentru atragerea banilor - Lucruri pe care să le rostim pentru a avea bunăstare în viața noastră

de Georgiana Adam    |    01 Mai 2021   •   17:21
Ritualuri pentru atragerea banilor - Lucruri pe care să le rostim pentru a avea bunăstare în viața noastră

Lidia Fecioru ne-a spus sâmbătă seara, la ”Adevăruri Ascunse” ce să facem pentru a atrage bunăstarea în casa noastră.

Nimic nu este gratis, pentru tot trebuie să plătești. Că vrem să fim mai bogați, îndestulați nu e o greșeală. Nu banii aduc fericirea, ci numărul lor. Ne simțim în siguranță dacă avem bani. ”Nu condamn pe nimeni care vrea să fie bogat!” spune Lidia Fecioru, la Antena 3.

Trebuie să fim liniștiți în interior, când ne punem o dorință să ne-o punem din tot sufletul. 

Când ne uităm în oglindă să spunem: sunt atât de mulțumit de mine și de viața mea, de tot ce se întâmplă. Așa se întâmplă și cu portofelul, să nu purtăm portofelul gol. Obligatoriu să avem o bancnotă în portofel, un bănuț, dar nu gol. 

Nu lăsați portofelul jerpelit, e sărăcie goală. Schimbați-l de fiecare dată când vedeți că s-a stricat pe la colțuri. Să îl aruncăm.

Când este lună nouă e bine să ne punem dorințe, dar și bănuți pe care să îi lăsăm pe pervazul geamului, monede. Când îi luăm de acolo, nu îi cheltuim, îi păstrăm. Se spune că trebuie să fie la lumina soarelui și a lunii ca să se înmulțească banii.

Să spunem și pentru ce vrem banii, pentru că vor veni numai pentru ce dorință avem. Se spune: ”Să vină destui ca să și rămână!”. 

Când ne schimbăm portofelul, mai putem pune bani în portofel și îl lăsam 7 zile pe pervazul geamului. Obligatoriu să fie câțiva bani în portofelul cel nou, transferați din cel vechi. Astfel transferăm ”informația”. Banii din portofel pot fi inclusiv din altă țară. 

Trebuie să iei 7 bănuți, pot fi din diferite, și să îi stropești cu ulei de levănțică. Așa atragem prosperitate și belșug. Astfel atragem mai mulți bani. 

Ritualuri inedite pentru bani și noroc

E obligatoriu să ne schimbăm portofelul o dată pe an!

Se spune că nu e bine să urlăm că avem bani, banilor le place tăcerea.

Nu arunca banii în vânt și nu câștiga bani doar ca să îi ai, ci ca să îi folosești.

Banilor nu le place când sunt blocați, trebuie să circule.

Cineva care spune că nu are bani, nici nu va avea. Să nu spunem niciodată că nu avem!

E bine să nu dăm ultimul ban din portofel, niciodată!

Nu mototoliți banii! Trebuie să fie ordonați, de la cel mai mic, la cel mai mare.

Nu dați bani împrumut lunea sau seara! Eu mereu îmi spun în gând: ”eu nu dau bani, sau hârtii!”.

Să nu fim invidioși pe cei care au bani, pentru că nu vom avea niciodată, cu cât ești mai invidios, cu atât vor fugi banii de tine.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close