Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Petru Marginean, candidatul PPU (social-liberal) la Primăria Deva: ”Avem nevoie de un oraș sănătos”

Petru Marginean, candidatul PPU (social-liberal) la Primăria Deva: ”Avem nevoie de un oraș sănătos”

Deva are nevoie urgentă de grijă, atenție, implicare! Orașul are nevoie de curățenie generală, are nevoie de siguranță, transmite Petru Marginean, candidatul PPU (social-liberal) la Primăria Deva.

Petru Marginean, candidatul PPU (social-liberal) la Primăria Deva: ”Avem nevoie de un oraș sănătos”
de Georgiana Adam    |    18 Sep 2020   •   17:33

Petru Mărginean candidează pentru Primăria Deva, sub sloganul ”Pentru că Deva contează”.

”Noi toți avem nevoie de un oraș sănătos.Trebuie să ne recâștigăm aceste drepturi cât mai repede posibil ca să putem să ne concentrăm rapid pe demararea unor proiecte de anvergură. Patru ani, cât am fost primarul Devei, am reușit, împreună cu echipa, să implementăm proiecte mari pentru oraș. Această piațetă frumoasă, cartierul Dacia, Piața Ardealul, Bulevardul Iuliu Maniu, parte din Cetatea Devei. Avem de finalizat incinta 1 pentru a putea readuce Cetatea la adevărata valoare. 

Avem o datorie față de cetățeni și față de orașul în care trăim. Trebuie să redăm Devei statutul de reședință a județului. De la noi pleacă modernizarea întregului județ. Noi suntem oglinda pentru toate localitățile din jur, pentru toți vizitatorii care tranzitează județul.

În doar 4 ani, împreună cu echipa mea, am reușit să modernizăm Bulevarde, cartiere, parcuri, am făcut locuri de joacă, frumoase și sigure pentru copii, în fiecare cartier, terenuri de sport, piste de bicicletă. Am început să construiesc pentru proiectul DEVA SMART. 

Îmi doresc să dezvoltăm orașul:
Să finalizăm restaurarea cetății și a centrului istoric al Devei;
Să amenajăm malul râului Mureș;
Să realizăm modernizarea întregii zone a Gării Deva, poarta de intrare în oraș;
 Să continuăm anveloparea blocurilor;
 Să facem Deva un oraș Smart pentru tineri și pentru toți locuitorii. Pentru că devenii și Deva contează!
Vrem să facem proiecte de regenerare urbană pentru fiecare cartier al Devei.
Așa cum am reușit să modernizăm cartierul Dacia, vom moderniza toate cartierele Devei: Micro 15, Dorobanți, Gojdu, Progresu, Viile Noi și Grigorescu.

Avem în plan un Centru de recreere pentru vârstnici;
Trebuie refăcut urgent Adăpostul pentru oamenii străzii cu Secție specială de recuperare pentru persoanele cu nevoi speciale! Asta pentru că Adăpostul de noapte construit pe fonduri europene a fost desființat de actuala administrație. Am văzut mulți dintre noi cum în aceste luni de Pandemie toți acei oameni nevoiași, care erau adăpostiți în adăpost, după închiderea unității dorm prin parcuri. Unii dintre ei sunt dependenți de alcool, alții consumatori de diverse substanțe, dar toți se adăpostesc pe străzile Devei și pot deveni un pericol real pentru copii și pentru toți locuitorii orașului.

Avem mult de lucru. Angajații din Primăria Deva abia așteaptă să înceapă munca pe proiecte europene. Cei care au trândăvit în toți acești ani, pe banii dumneavoastră, ai cetățenilor Devei, trebuie să plece!

Pentru că, devenii și Deva contează!”

 

×
Subiecte în articol: Petru Mărginean deva
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close