Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Anchetă de amploare în Serbia. Fetița de 2 ani, dispărută de o săptămână, ar fi fost văzută alături de două românce

Anchetă de amploare în Serbia. Fetița de 2 ani, dispărută de o săptămână, ar fi fost văzută alături de două românce

Au apărut noi imagini în cazul fetiţei dispărute din Serbia, dintr-o localitate foarte aproape de ţara noastră. Un clip video cu o fetiţă care seamănă cu cea dată în urmărire a fost făcut în Viena.

de Carmina Pricopie    |   

Un martor sârb a filmat sâmbătă două femei şi o fetiţă cu o înfăţişare asemănătoare, care aşteptau într-o staţie de tramvai. Martorul care a trimis imaginile poliţiei sârbe le-a declarat anchetatorilor că femeile vorbeau limba română.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Viena le-a declarat reporterilor sârbi că nici femeile şi nici copila din imagini nu au fost identificate.

Imaginile care circulă în mediul online încă de duminică au fost distribuite de jurnaliştii din Austria dar şi de către cei din Serbia.

În imagini se vede o fetiţă, cu o înfăţişare asemănătoare celei dispărute de o săptămână din Serbia, dintr-o localitate aflată la graniță cu România.

Danka Ilic are aproape 2 ani. În imaginile devenite virale se observă două femei care o însoţesc pe copilă. Sunt distante.

Filmarea a fost făcută, potrivit jurnaliştilor din Serbia, de un cetăţean sârb stabilit în Viena, în apropierea staţiei de metrou Schöttenring.

Subiecte în articol: Serbia fetiță dispărută
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ucigașul interlopului Emi Pian, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare