Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Bucureşti a fost înjunghiat după ce un individ periculos nu a primit ce-și dorea

Un bărbat din Bucureşti a fost înjunghiat după ce un individ periculos nu a primit ce-și dorea

Un bărbat din Bucureşti a fost înjunghiat pe stradă pentru 2 lei. După ce a refuzat să îi dea banii agresorului, bărbatul a fost atacat cu un cuţit. Suspectul i-a furat apoi telefonul mobil şi a fugit, însă a fost prins de poliţişti.

de Alin Amouni    |   

Totul a plecat de la două bancnote de 1 leu, conform unor surse. Cei doi nu se cunoşteau, iar după ce individul a fost refuzat şi nu a primit ceea ce îşi dorea, mai exact, 2 lei, a scos o lamă ascuţită şi l-a înjunghiat pe bărbat la nivelul coastelor.

A reuşit să fugă de la locul incidentului cu tot cu telefonul mobil al victimei. Agresorul a fost depistat şi imobilizat de poliţişti după zece minute de căutări, iar victima a fost transportată de urgenţă la spital.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal, iar individul a fost reţinut pentru 24 de ore. Pentru suma modică de 2 lei, făptaşul riscă să stea în spatele gratiilor ani grei de închisoare.

Citeşte şi: Legătura dintre femeia găsită moartă în canapea şi mama dispărută cu fiica ei, în Bucureşti

"La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 21.30, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, ar fi fost agresat de un bărbat, cu un obiect tăietor înțepător și i-ar fi sustras telefonul mobil, după ce ar fi refuzat să îl ajute cu o sumă modică de bani.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri și au solicitat un echipaj medical care preluat persoana și a transportat-o la o unitate spitalicească. 

Citeşte şi: Tânăr reținut, după ce a tras cu pistolul cu bile asupra unui bărbat, pe o stradă din Reșița. Unde a ascuns arma, înainte să fie prins

Semnalmente bărbatului bănuit de săvârșirea faptei au fost date în atenția polițiștilor, iar la scurt timp (10 minute), echipaje din cadrul Secției 2 și 5 l-au depistat în apropiere, l-au imobilizat și l-au condus la sediul secției.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă