Antena 3 CNN Actualitate Cristina Țopescu a murit. Medicul Monica Pop: "E prima dată în ultimii ani când nu mi-a răspuns la urările de Anul Nou. Nici nu m-am putut gândi la așa ceva"

Cristina Țopescu a murit. Medicul Monica Pop: "E prima dată în ultimii ani când nu mi-a răspuns la urările de Anul Nou. Nici nu m-am putut gândi la așa ceva"

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. O vecină a sunat la 112 pentru că nu o mai văzuse de pe 19 decembrie. Polițiștii au găsit-o în pat, îmbrăcată de somn, fără a prezenta pe corp urme de violență.

Medicul Monica Pop a avut o primă reacție după ce a aflat că fosta prezentatoare Cristina Țopescu a murit. "Nu pot să cred!!!!! Cristina Țopescu, buna mea prietenă! De ce, Doamne???!!!!". 

Ulterior, Monica Pop a avut o intervenție și la Antena 3. "Nu am cuvinte, nici nu pot să vorbesc. E prima dată în ultimii ani când Cristina nu mi-a răspuns la urările de Anul Nou. Nici nu m-am putut gândi la așa ceva. Mama Cristinei trăiește. Mie nu-mi vine să cred. Nu știu cum s-a putut întâmpla. Ajuta toate animalele posibile pe care le întâlnea în drumul ei. Avea câini și acasă, mergea și la un adăpost să le ducă de mâncare. Un om deosebit. Mai ieșeam din când în când la masă, mergeam și la spectacole împreună". 

Monica Pop a precizat că ultima postare pusă de Cristina Țopescu pe Facebook a fost pe 26 decembrie și că a sunat-o pe 27 și nu a răspuns. 

Cristina Țopescu a murit. Medicul Monica Pop: "E prima dată în ultimii ani când nu mi-a răspuns la urările de Anul Nou. Nici nu m-am putut gândi la așa ceva"

Subiecte în articol: Cristina Topescu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!