Antena 3 CNN Sport Dinamo Kiev, amical caritabil cu FSCB, la București. Gigi Becali și Mircea Lucescu s-au înțeles în privința datei

Dinamo Kiev, amical caritabil cu FSCB, la București. Gigi Becali și Mircea Lucescu s-au înțeles în privința datei

Dinamo Kiev și FCSB vor disputa un meci amical la București. Toate încasările vor merge la victimele războiului din Ucraina. Gigi Becali și Mircea Lucescu s-au înțeles în privința datei.

de Cerasela Stafie    |   

Jucătorii ucraineni au ajuns vineri seară în România. Aceștia au venit însoțiți de familii și au luat cu ei până și animalele de companie.

În total, delegația a numărat 60 de persoane, scrie Gazeta Sporturilor. Au fost primiți la Botoșani de finanțatorul Valeriu Iftime. Acesta a organizat și o masă la restaurantul pe care îl deține.

Sâmbătă, fotbaliștii se vor deplasa spre București. Ei vor fi cazați la Snagov, formalitățile fiind făcute chiar de Mircea Lucescu.

Antrenorul s-a pus de acord cu finanțatorul FCSB-ului Gigi Becali în privința datei la care va avea loc meciul. Acesta se va juca săptămâna viitoare, cel mai probabil miercuri, pe stadionul „Arcul de Triumf”.

”Mircea m-a sunat și i-am zis «Mircea, fă cum vrei tu. Vorbește cu MM Stoica și vezi dacă ne permite calendarul». O să se joace pe Arcul de Triumf și ne vom împrieteni și cu Novak, ca să putem juca și noi acolo. Așa merge în România, pe prietenii. Ne facem pile. Dacă nu ai pile, ești mort”, a spus Gigi Becali, potrivit sursei citate mai sus.

Dinamo Kiev a început o campanie pentru ajutorarea Ucrainei, care poartă denumirea de ”Meciuri pentru pace! Să oprim războiul!”. Formația antrenată de Mircea Lucescu și-a propus ca în lunile următoare să joace mai multe meciuri amicale. Banii vor merge către victimele războiului, iar comunitatea internațională va fi informată cu privire la situația din țară.

Meciul cu FSCB este primul dintr-o serie care reunește echipe importante. Printre posibilele adversare ale echipei ucrainene se numără Borussia Dortmund, PSG, Legia Varșovia, Barcelona, ​​Milan, Benfica, Ajax, Sporting Lisabona sau Basel.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are