Antena 3 CNN Actualitate Justiție Dovezi cutremurătoare. Destine distruse la comanda DNA Oradea

Dovezi cutremurătoare. Destine distruse la comanda DNA Oradea

Victime ale procurorilor DNA nu au fost doar magistrații, ci și oameni obișnuiți. Mihaihai Gâdea a prezentat, luni, la „Sinteza zilei”, un interviu sfâșietor cu Nela Secară, o femeie de afaceri din Oradea, care nu numai că a pierdut toată agoniseala de o viață, dar și-a pierdut și sănătatea în lupta cu sistemul.

„După șase ani de calvar, de arestări, de rearestări, de controale judiciare, în cătușe, împinsă, obligată să scriu denunțuri, să vină să-ți spună că ești nevinovat, că ai fost bătaie de joc șase ani. Vă dați seama că în clipa aia, în ziua aia nu am putut să bag nici măcar o bucată de pâine în gură", a mărturisit Nela Secară.

Citește și: Victimele procurorilor din Oradea rup tăcerea: Am fost bătaia lor de joc timp de șase ani!

Berta Popescu a prezentat două declarații, declarația denunțătoarei din dosarul Nelei Secară și declarația din Instanță.

Declarație în fața anchetatorilor 
- dosarul a pornit de la un denunț făcut de Ana Bora. Spune că o altă deținutătoare a lucrat în acea perioadă alături de Nela Secară.

Declarație în instanță

- „Arăt că am formulat un denunț, însă acesta a fost condiționat pentru a nu mai solicita prelungirea mandatului de arestare preventivă într-un dosar de urmărire penală. Cele declarate în denunțul scris nu corespund adevărului, întrucât au fost date sub presiune și abuz din partea organelor de urmărire penală”. 

Subiecte în articol: DNA comanda denunt
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord