Antena 3 CNN Externe Fetiță de trei ani, închisă în mașină ore în șir, de mama care se distra în centrul vechi din Dusseldorf. Femeia a revenit la autoturism abia la 3 dimineața

Fetiță de trei ani, închisă în mașină ore în șir, de mama care se distra în centrul vechi din Dusseldorf. Femeia a revenit la autoturism abia la 3 dimineața

O fetiţă de trei ani a stat inchisa intr-o masina ore intregi dupa cat timp mama ei se distra în centrul vechi din Dusseldorf.

de Mia Lungu    |   

Copila plângea şi bătea în geamuri pentru a cere ajutor. La un moment dat, un trecător a observat-o şi alertat poliția. Agenții sosiți la fața locului au reușit să spargă un geam și să scoată copilul din mașină, potrivit presei locale.

Femeia în vârstă de 23 de ani a apărut abia pe la 3 dimineaţa, alături de un însoţitor, însă era așteptată de polițiști. Cei doi au fost duşi la secţia de poliţie unde aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat aproape 2 la mie.

Fetiță fusese preluată, între timp, pentru îngrijiri medicale. 

Biroul de protecție a minorilor a fost alertat de cazul fetiţei, chiar dacă această a fost scoasă nevătămată din maşină.

Subiecte în articol: fetita inchisa masina mama Düsseldorf
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM