Antena 3 CNN Externe Părinții sunt disperați. Cea mai nouă modă pe internet bagă copiii în spital. Imagini șocante cu un băiat care a vrut să ajungă vedetă pe YouTube

Părinții sunt disperați. Cea mai nouă modă pe internet bagă copiii în spital. Imagini șocante cu un băiat care a vrut să ajungă vedetă pe YouTube

”Duct tape challenge” (provocarea scoth-ului) este o nouă modă lansată pe internet. Provocarea implică imobilizarea unei persoane cu scotch de un scaun, persoană care apoi este filmată în timp ce încearcă să se elibereze într-un timp cât mai scurt.

Această nouă modă l-a băgat în spital pe un adolescent de 14 ani din SUA. Skylar Fish din Renton, Washington, a fost legat de prietenii săi cu schoth de mâini și de picioare. În loc să stea pe scaun, adolescentul a încercat să ducă la capăt provocarea stând în picioare.

În timp ce încerca să se elibereze, băiatul s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de rama unei ferestre.

Într-un interviu pentru Kiro TV, mama adolescentului a declarat: „Ochiul i-a fost pur și simplu zdrobit, iar nervii oculari i-au fost grav afectați”.

Jurnalista care a intervievat-o pe mama băiatului a postat pe internet imagini care îl prezintă pe Skylar în spital, pentru a trage un semnal de alarmă asupra acestui joc extrem de periculos.
 

Subiecte în articol: provocare internet
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România