Antena 3 CNN Politică Șerban Nicolae, despre demersul lui Iohannis: Apelează la o scamatorie juridică

Șerban Nicolae, despre demersul lui Iohannis: Apelează la o scamatorie juridică

de M.Z.    |   

Preşedintele Iohannis apelează la o scamatorie juridică şi cere un referendum pe o temă pe care nu există niciun fel de divergenţe în societate: lupta anticorupţie, a spus Şerban Nicolae, preşedintele Comisie Juridice din Senat, marți, la Antena 3.

O idee întărită şi de Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, care cataloghează drept bizară poziţia preşedintelui şi susţine că Guvernul trebuie să-şi continue programul asumat în faţa românilor, ţinând cont tot mai puţin de Iohannis. 

Președintele Klaus Iohannis a declanșat procedura privind organizarea unui referendum naţional privind ordonanța grațierii și a trimis o scrisoare președinților celor două Camere ale Parlamentului, informează Administrația Prezidențială.

Klaus Iohannis a cerut luni un referendum pe tema amnistiei şi graţierii. Şeful statului a lansat un atac dur la adresa coaliţiei aflate la putere pe care a acuzat-o că în loc să respecte programul de guvernare este preocupată să modifice legislaţia penală şi să cureţe dosare. 

Subiecte în articol: Serban Nicolae gratiere Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor