Antena 3 CNN Externe Și-a pierdut cea mai bună prietenă în atentatul din Manchester. Declarațiile cutremurătoare ale unui adolescent de 16 ani: „Dacă m-aș putea întoarce în timp, aș schimba totul”

Și-a pierdut cea mai bună prietenă în atentatul din Manchester. Declarațiile cutremurătoare ale unui adolescent de 16 ani: „Dacă m-aș putea întoarce în timp, aș schimba totul”

de Claudia Simion    |   

O seară care se anunța a fi cea mai distractivă s-a transformat în coșmar. Au mers să-și asculte live cântăreața preferată, însă visul frumos s-a stins destul de repede. 

Adam Lawler, în vârstă de 16 ani, și-a pierdut cea mai bună prietenă, Olivia Campbell-Hardy, în urmă cu un an, în atentatul din Manchester. Tânăra a murit în urma numeroaselor răni suferite. 

Adolescentul a făcut o primă declarație după un an de coșmar pe care a fost nevoit să îl trăiască fără buna lui prietenă. Deși îi este foarte greu, acum e hotărât să meargă mai departe și să depășească cumplitul moment. 

„Dacă m-aș putea întoarce în timp, aș schimba totul. Dar nu pot, așa că tot ce pot să fac e să încerc să-mi trăiesc cea mai frumoasă viață”, a spus Adam, potrivit BBC

Atentatul de pe Manchester Arena, comis pe 22 mai 2017, a avut loc imediat după concertul susținut de Ariana Grande. În urma exploziei uriașe au murit 23 de oameni, inclusiv autorul atentatului, iar alți 19 au fost grav răniți. 

Subiecte în articol: prietena
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște