Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Brăila: PNL infirmă zvonul că ar face „un joc dublu“ în cadrul USL

Brăila: PNL infirmă zvonul că ar face „un joc dublu“ în cadrul USL

Brăila: PNL infirmă zvonul că ar face „un joc dublu“ în cadrul USL
Sursa foto: Foto: braila.pnl.ro
01 Iun 2012   •   15:57
Preşedintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, prezent vineri la conferinţa de presă a PSD, a infirmat zvonul potrivit căruia liberalii brăileni ar face „un joc dublu“ în campania pentru alegerile locale şi ar susţine un alt candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, decât cel desemnat de USL, informează Agerpres.
 
„Sunt intoxicări ale adversarilor noştri, care au încercat, de la nivel naţional în jos, să bage râcă şi zâzanie în USL. Dacă, până acum, victoria importantă a USL-ului, şi anume îndepărtarea guvernului, a avut în spate o forţă unită, care este atuul nostru, sigur aceasta este soluţia şi pentru aceste alegeri şi pentru altele. Ceea ce tot încearcă ei să spună că liberalii fac campanie într-o altă direcţie nu este adevărat. Avem o campanie comună, avem obiective comune, avem oameni pe care îi sprijinim reciproc în judeţ şi municipiu. Toate aceste încercări trebuie să le privească oamenii ca pe nişte încercări disperate, pentru că se prefigurează un scor devastator în favoarea USL-ului. Cred în acest proiect numit USL atât la nivel naţional, cât şi local, în ceea ce priveşte Consiliul Judeţean, Primăria Brăila şi comunele din judeţ, astfel încât USL Brăila, la 10 iunie, să aibă un scor zdrobitor“, a declarat Boboc.
 
Declaraţia lui Boboc a venit în contextul unor informaţiile apărute în presa centrală, potrivit cărora Brăila ar fi unul din judeţele în care PNL ar face campanie pentru independentul Sergiu Diacomatu, care este sprijinit de Alianţa pentru Viitorul Brăilei, din care fac parte PDL, UNPR, PNŢCD, PER şi PNG, în defavoarea candidatului USL, social-democratul Gheorghe Bunea Stancu. 
 
„Nimeni din Brăila nu se încurcă cu PDL-iştii, după tot răul pe care l-au făcut cetăţenilor, de trei ani încoace. Sunt unii care bagă băţul prin gardul nostru, pretinzând că partenerii din USL fac non-combat sau că favorizează adversarul comun al unei ţări întregi - PDL. E o stupizenie. Portocaliii trebuie să plătească la vot, deşi în campania aceasta s-au înverzit, s-au dat cu violet sau se ascund sub alianţe penibile. Ei rămân tot pedelişti, uneperişti sau otevişti violeţi, care mai vor să păcălească o dată electoratul“, a mai spus Boboc. 
 
Candidatul USL la preşedinţia CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat că, având în vedere că în unele localităţi s-a luat decizia în cadrul alianţei să se meargă pe liste separate în aceste alegeri directiva este ca în acele comune candidaţii PSD, PNL şi PC să nu se atace între ei, ci să facă o campanie bazată pe proiecte. 
 
„Am stabilit ca, în localităţile unde mergem cu candidaţi pe liste separate, să nu se atace ei între ei, ci să facă o campanie bazată pe proiecte. Duşmanii lor sunt în afara USL-ului, nu în interiorul USL. Nu cred că e bine şi nu avem astfel de cazuri notabile, cel puţin până astăzi, în care să avem atacuri de la PNL la PSD sau de la PSD la PNL. Noi trebuie să privim înspre unitate, ea este cea care trebuie să ne lege, să ne guverneze partidele, pentru că avem o luptă grea de dat în toamnă. Le-am promis românilor că vom face schimbări majore, le-am trezit românilor speranţa de mai bine şi trebuie să ne ţinem de cuvânt“, a declarat Stancu.

 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close