Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Candidatul USL la Primăria Târgu-Jiu are pe lista de priorităţi realizarea a 20 de foraje la Drăgoieni

Candidatul USL la Primăria Târgu-Jiu are pe lista de priorităţi realizarea a 20 de foraje la Drăgoieni

Candidatul USL la Primăria Târgu-Jiu are pe lista de priorităţi realizarea a 20 de foraje la Drăgoieni
24 Mai 2012   •   16:51

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, şi candidat al USL pentru aceeaşi funcţie, împreună cu echipa sa de candidaţi pentru Consiliul local, s-a deplasat joi în Cartierul Drăgoieni, unde s-a întâlnit cu cetăţenii, pentru a le prezenta acestora programul de investiţii, informează Agerpres.

Edilul le-a spus cetăţenilor că pe lista de priorităţi se află extinderea frontului de captare a apei, prin realizarea a 20 de noi foraje de adâncime, fapt ce va duce la eficientizarea reţelei de apă, cât şi extinderea reţelei de canalizare în localitatea Drăgoieni.

Un alt obiectiv al primarului Florin Cârciumaru îl constituie repararea şi modernizarea de străzi, alei şi trotuare, atât în municipiu, cât şi în localităţile componente.

Deviza după care se conduce candidatul USL la Primăria Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, este „Fapte şi nu vorbe“, se arată într-un comunicat de presă emis joi de Biroul de presă al formaţiunii politice.



×
Subiecte în articol: candidat USL candidat Gorj
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close