x close

Cum vrea candidatul UNPR la preşedinţia CJ Caraş-Severin să îi susţină pe micii agricultori

de Antena3.ro    |    02 Iun 2012   •   18:38
Cum vrea candidatul UNPR la preşedinţia CJ Caraş-Severin să îi susţină pe micii agricultori 429 Foto: etftrends.com

Deputatul Ion Tabugan, candidatul UNPR la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, s-a deplasat sâmbătă, împreună cu echipa de campanie, în mai multe localităţi din Valea Caraşului, unde le-a spus oamenilor că doreşte să contribuie la dezvoltarea judeţului prin rezolvarea mai multor probleme prioritare.

„Este vorba de susţinerea micilor agricultori, prin înfiinţarea unor centre de colectare a produselor agricole şi asigurarea de sprijin logistic. Totodată, este nevoie de revitalizarea turismului rural şi a zonelor turistice importante ale judeţului: Semenic, Muntele Mic, Valea Cernei, staţiunea bimilenară Băile Herculane, Cheile Caraşului, Cheile Nerei, Ţinutul Morilor de Apă de la Rudăria, Poiana Mărului sau Clisura Dunării“, a afirmat cu acest prilej deputatul UNPR, citat de Agerpres.

Ion Tabugan spune că la fel de prioritare sunt şi dezvoltarea şi modernizarea sistemului de sănătate şi învăţământ, atragerea de investitori şi, implicit, crearea de noi locuri de muncă, în principalele oraşe din Caraş-Severin, dar şi siguranţa cetăţeanului.

Un alt obiectiv pe care Ion Tabugan l-a promis oamenilor se referă la promovarea tradiţiilor şi obiceiurilor specifice zonelor istorice ale judeţului Caraş-Severin.


Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati