Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Glasul străzii îşi strigă nemulţumirea în Piaţa Universităţii: Ieşi afară, javră ordinară!

Glasul străzii îşi strigă nemulţumirea în Piaţa Universităţii: Ieşi afară, javră ordinară!

Glasul străzii îşi strigă nemulţumirea în Piaţa Universităţii: Ieşi afară, javră ordinară!
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    09 Dec 2012   •   23:00
Misiunea românilor de a-şi alege reprezentanţii în Parlament pentru următorii patru ani s-a dovedit a fi una destul de grea. Toţi cei cu drept de vot, dornici să schimbe ceva în România, au trecut prin ploaie, vânt sau ninsoare şi au mers să voteze.

Românii au luptat cu vremea deloc prietenoasă, pentru un viitor mai bun. După ce au votat, câţiva bucureşteni s-au strâns în Piaţa Universităţii pentru un protest spontan la adresa preşedintelui Traian Băsescu.

ALEGERI PARLAMENTARE. REZULTATELE EXIT-POLL publicate de CCSB. USL A CÂŞTIGAT DETAŞAT

În ciuda ninsorii, bucureştenii şi-au strigat nemulţumirile cât au putut de tare.

Din nou, scandările manifestanţilor l-au vizat pe preşedintele Traian Băsescu.
 

USL a obţinut 56,8% din voturi la Cameră şi 58,3% din voturi la Senat, fiind urmată de ARD cu 19% la Cameră şi 19,6 % la Senat, PPDD cu 13,8% şi 14,1 %, iar UDMR a luat 5,1% şi 5,2 %, conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de CCSB.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close