Antena 3 Campanii Romania la vot Gura păcătosului. Blaga: ARD a dus cea mai CUMPLITĂ campanie de MISTIFICARE A REALITĂŢII

Gura păcătosului. Blaga: ARD a dus cea mai CUMPLITĂ campanie de MISTIFICARE A REALITĂŢII

09 Dec 2012   •   21:21
Gura păcătosului. Blaga: ARD a dus cea mai CUMPLITĂ campanie de MISTIFICARE A REALITĂŢII
Sursa foto: Foto: Mediafax

Preşedintele PDL, Vasile Blaga a declarat, duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că scorul ARD este rezultatul unei munci deosebite duse în condiţii cu totul speciale şi şi-a exprimat convingerea că alianţa va obţine peste 20% din mandatele din viitorul Parlament.

Blaga a gafat în discursul său, afirmând că într-o lună de zile ARD a avut "cea mai cumplită campanie de mistificare a realităţii din ţară", corectându-se apoi adăugând că este vorba despre campania USL.

"Nu e un rezultat triumfător. Noi ne-am propus un scor peste 20%, sunt convins că-l vom obţine", a precizat într-o conferinţă de presă Vasile Blaga.

El a arătat că nu contestă rezultatele prezentate la televizor şi că potrivit exit-poll-ului realizat de ARD alianţa s-ar afla la 21-22%.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close