Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Reabilitarea termică a blocurilor din sectorul 6 - prioritate a candidatului USL la primărie, Rareş Mănescu

Reabilitarea termică a blocurilor din sectorul 6 - prioritate a candidatului USL la primărie, Rareş Mănescu

Reabilitarea termică a blocurilor din sectorul 6 - prioritate a candidatului USL la primărie, Rareş Mănescu
Sursa foto: Foto: Mediafax
31 Mai 2012   •   15:14

Candidatul USL la Primăria Sectorului 6, Rareş Mănescu, spune că va reabilita termic blocurile din zonă mai organizat, mai repede şi mai bine, urmând să asigure fondurile necesare unui ritm de 300-400 de blocuri anvelopate pe an, informează Agerpres.

Rareş Mănescu şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, au mers, recent, pe strada Valea Bujorului unde unul dintre blocurile de locuinţe a fost anvelopat termic în 2011 pe banii proprietarilor. Totuşi imobilul este din nou în lucrări de reabilitare, de această dată pe banii proveniţi de la bugetul local.

''Este de neconceput faptul că Primăria Sectorului 6 face din nou aceleaşi lucrări la un bloc reabilitat deja, în timp ce proprietarii au cerut sprijinul administraţiei doar pentru repararea terasei. Banii irosiţi aici puteau fi folosiţi pentru reabilitarea unui alt bloc din cele 1.700 care aşteaptă încă anveloparea'', a declarat Rareş Mănescu.

Acesta spune că va anvelopa toate blocurile din sectorul 6 până la finalul primului său mandat de primar.

Potrivit sursei citate, listele de reabilitare vor fi întocmite ''transparent'', ''fără nepotisme'' şi ''intervenţii de tip Poteraş'', iar lucrările în derulare nu vor fi întrerupte, dar contractele cu constructorii vor fi renegociate.

Totodată, în Primărie, va fi înfiinţat un birou de consultanţă, unde asociaţiile de proprietari pot găsi sprijin pentru întocmirea dosarului de reabilitare.


×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close