Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Sesizări ale unor nereguli, depuse de PDL Dâmboviţa la Poliţie şi BEJ

Sesizări ale unor nereguli, depuse de PDL Dâmboviţa la Poliţie şi BEJ

Sesizări ale unor nereguli, depuse de PDL Dâmboviţa la Poliţie şi BEJ
Sursa foto: Foto: www.valheart.com
17 Mai 2012   •   17:09

PDL Dâmboviţa informează, printr-un comunicat, remis joi, că a depus o sesizare la Poliţie în legătură cu împărţirea de alimente de către un candidat USL, precum şi o sesizare la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) în cazul unui profesor care ar fi scos elevii de la cursuri şi i-ar fi pus să împartă materiale electorale.

''În data de 15 mai, în localitatea Vişina, Trandafir Petrin, profesor la o şcoală din localitate, a scos elevii de la cursuri şi i-a trimis să împartă prin comună materiale de propagandă electorală ale candidaţilor USL'', se arată în comunicatul PDL Dâmboviţa, citat de Agerpres.

Sesizarea depusă de PDL la Poliţie se referă la oferirea de mită electorală de către candidatul USL din comuna Nucet.

''În localitatea Nucet, Luisa Bărboiu, candidatul la funcţia de primar propus de USL, însoţită de candidaţii pentru funcţia de consilier local, a oferit cetăţenilor din comună cartofi (câte 10 kg/gospodărie), în scopul determinării acestora să voteze candidaţii USL la alegerile locale din data de 10 iunie 2012. Pentru fapta semnalată (...) PDL Dâmboviţa a depus o sesizare la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa'', se mai arată în comunicatul PDL Dâmboviţa.


×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close