Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Solomon: Cred în sondaje. Aş prefera să ies la numărătoare, dar dacă pierd asta e viaţa

Solomon: Cred în sondaje. Aş prefera să ies la numărătoare, dar dacă pierd asta e viaţa

Solomon: Cred în sondaje. Aş prefera să ies la numărătoare, dar dacă pierd asta e viaţa
Sursa foto: Foto: Mediafax
10 Iun 2012   •   22:40

Primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, a declarat, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că ar prefera să iasă la numărătoare, dar dacă pierde, "asta e viaţa", adăugând că sunt "încurcate căile Domnului", informează Mediafax.

"Eu cred în sondaje, în exit-poll-uri. Aş prefera să ies la numărătoare, dar dacă pierd asta e viaţa. Nu ştiu ce s-a întâmplat, sunt încurcate căile Domnului, cred că a fost vorba de organizare, dar şi de un vot politic", a declarat Solomon.
   
Solomon a mai spus că a avut susţinerea partidului şi că el de obicei era cel care trăgea partidul în sus, referindu-se la alegerile trecute.
   
Întrebat dacă l-a tras în jos faptul că în permanenţă s-a declarat un susţinător al preşedintelui Traian Băsescu, Solomon a spus că nu crede acest lucru şi mai mult decât atât rămâne un susţinor al şefului statului chiar dacă nu va mai fi la primărie.
   
Potrivit rezultatelor exit-poll-urilor, Lia Olguţa Vasilescu a câşitgat alegerile la Craiova cu un avans de peste zece procente în faţa contracandidatului său Antonie Solomon, primar de două mandate.

×
Subiecte în articol: antonie solomon Lia Olguţa Vasilescu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close