Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Un alegător din Ploieşti a făcut infarct în secţia de votare. Bătrânul a murit la spital

Un alegător din Ploieşti a făcut infarct în secţia de votare. Bătrânul a murit la spital

Un alegător din Ploieşti a făcut infarct în secţia de votare. Bătrânul a murit la spital
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Dec 2012   •   11:25
Un alegător din Ploieşti a făcut stop cardiac într-o secţie de votare şi a decedat la spital după câteva zeci de minute de resuscitare.

Bătrânul în vârstă de 85 de ani a suferit un infarct în timp ce se afla într-o secţie de votare. Medicii nu au putut să facă nimic pentru a-l salva, a declarat şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, citat de Agerpres.

Procesul de votare a fost oprit pentru 40 de minute în secţia în care a avut loc incidentul.Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro. În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

 

 


 

×
Parteneri
Ministrul Educației, Ligia Deca, mesaj de ultimă oră pentru părinții elevilor din clasele terminale
x close