Antena 3 Economic Banci Ce bancă de la noi a încheiat anul cu un PROFIT DUBLU faţă de 2012

Ce bancă de la noi a încheiat anul cu un PROFIT DUBLU faţă de 2012

de O.P.    |    16 Ian 2014   •   12:45
Ce bancă de la noi a încheiat anul cu un PROFIT DUBLU faţă de 2012

CEC Bank a încheiat anul trecut cu un profit brut de circa 65 de milioane lei, aproape dublu faţă de rezultatul din 2012, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

"Din datele preliminate, CEC a încheiat anul cu profit, dar va trebui să vedem rezultatele auditate, singurele care pot fi luate în calcul. O imagine mai exactă vom avea în martie-aprilie. De obicei, la CEC nu este o diferenţă mare între profitul brut şi rezultatul net. Dacă rămâne nivelul actual al profitului brut, cam de 65 de milioane lei, probabil vom vedea un câştig net de 55-60 milioane lei", au precizat sursele citate.

Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, declara la începutul lunii decembrie, în faţa comisiei parlamentare de anchetă privind creditul acordat Ioanei Băsescu, că CEC Bank se afla pe pierdere netă şi nu şi-a îndeplinit planul de creditare asumat. Cel mai probabil, Chiţoiu se referea la rezultatele financiare de la finele lunii septembrie sau octombrie.

CEC a încheiat anul 2012 cu un profit brut de 33,5 milioane lei, în scădere cu 57% faţă de 2011, când profitul brut al băncii era de 78,1 milioane lei.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close