Antena 3 CNN Economic Companii Playboy rămâne fără director general. Christie Hefner demisionează

Playboy rămâne fără director general. Christie Hefner demisionează

Playboy rămâne fără director general. Christie Hefner demisionează
09 Dec 2008   •   15:51

Playboy a anunţat că directorul general, Christie Hefner, îşi va prezenta demisia, punând capăt dominaţiei familiei sale asupra grupului media pentru adulţi, înfiinţat de Hugh Hefner.
"Într-un moment în care ţara adoptă schimbarea printr-o nouă preşedinţie, am decis că a venit timpul să fac schimbări şi în propria mea viaţă", a declarat Christie Hefner într-un comunicat, citat de TMC.
În vârstă de 56 de ani, femeia ocupa această funcţie de 20 de ani. Din 31 ianuarie, renunţă, iar consiliul de administraţie trebuie să-i găsească un succesor.
"Am avut o carieră remarcabilă la Playboy. Nu prevăzusem că o să intru în afacerea familiei, cu atât mai puţin că voi rămâne atât de mult timp, dar am apreciat provocările şi ocaziile care mi s-au ivit în ultimele decenii", spune Christie Hefner.
"Pot părăsi grupul cu încredere că echipa actuală de conducere va fi capabilă să fructifice reuşitele noastre şi oportunităţile de a ne dezvolta", a adăugat moştenitoarea lui Hugh Hefner.
Tatăl său spune că fiica sa "a muncit neîntrerupt pentru a extinde marca grupului" şi că, "graţie eforturilor ei", are mai mulţi clienţi şi fani decât în orice altă epocă a istoriei sale.
"Chiar dacă îmi vor lipsi calităţile ei de lider, cred că va merge mai departe şi va obţine succese personale mult mai importante", a declarat Hugh Hefner, într-un comunicat.
Playboy a înregistrat pierderi de 11,5 milioane de dolari în ultimele patru trimestre, iar cifra sa de afaceri scade constant.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Playboy
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close