Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 tipuri de pijamale pentru ea şi el

5 tipuri de pijamale pentru ea şi el

Când vine vorba de relația de cuplu cel mai fain lucru este că vă puteți asorta, inclusiv pijamalele. Poate că te gândești că e prea mare efortul și nu se merită. Dar dă-mi voie să-ți spun că dacă știi ce și unde să cauți nu e chiar așa de complicat. Ba chiar e funny.

5 tipuri de pijamale pentru ea şi el
de Georgiana Adam    |    26 Ian 2022   •   11:02

Hai să aruncăm o privire la niște pijamale pentru ea și pentru el. Cine știe, poate chiar vă găsiți ceva care să vă aducă un zâmbet laaarg pe buze. 

Pijamale satinate

Pijamalele satinate le găsim atât în categoria pijamale de damă, cât și în categoria pijamale de bărbați. Deci din start avem un numitor comun. Pijamalele satinate emană romantism, așezându-se frumos pe corp. 

Pentru o femeie este un must să aibă niște pijamale din satin în garderobă, deoarece acestea urmează curbele corpului feminin, conferind senzualitate. Totodată, o astfel de pijama însoțită de o lenjerie de noapte de damă din același material este tot ce trebuie. Se știe că lenjeria satinată este provocatoare prin însăși natura ei. 

Așadar, vă puteți asorta liniștiți cu niște pijamale din satin care să vă facă să vă simțiți prinți la voi acasă. Ah, era să uit! Avantajul satinului este acela de a fi plăcut și ușor răcoritor, numai bun pentru nopțile fierbinți de vară. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pijamale din bumbac

Pijamalele din bumbac au o grămadă de beneficii. Datorită faptului că bumbacul este 100% natural, ceea ce înseamnă că nu este alergen, mulți optează pentru o pijama din bumbac. 

Și ce ați zice de niște cămăși de noapte? Dacă doriți să vă bucurați de libertate și confort în timpul somnului, o cămașă de noapte va fi alegerea excelentă.

Pentru femei sunt modele diverse de cămăși de noapte. De la cele cu bretele, cu mâneci scurte sau lungi, la cele pentru viitoarele mame sau deja mame (cămăși a căror croială facilitează alăptarea). Desigur, sunt și cămăși de noapte seducătoare pentru momentele în doi. 

Desigur, puteți opta și pentru pijamale de damă din bumbac și pijamale pentru bărbați din bumbac realizate din două piese. Depinde doar de preferința voastră.

Pijamale set 

Seturile economisesc atât timpul petrecut alegând modele individuale, cât și banii, deoarece acestea tind să fie mai ieftine. Prin urmare, pijamalele set sunt exact ce trebuie pentru cei care nu vor să se streseze prea mult. 

Astfel, dacă v-ați săturat de pijamalele în carouri sau de modelele clasice uni, puteți alege un set compus din tricou sau bluză și pantaloni lungi sau scurți. Partea de sus a pijamalei poate consta într-o bluză închisă sau cu nasturi, iar lungimea mânecii poate fi scurtă, medie sau lungă. De asemenea, partea de jos poate fi din pantaloni lungi sau scurți. 

În orice caz, modelele sunt diverse. Iar avantajul maxim este că fiecare parte poate fi combinată cu pijamale pe care le aveți deja acasă. Numai bine puteți crea noi modele de pijama exact pe gustul vostru. 

Iar ceea ce poate însoți setul vostru ar fi un halat. Niște halate din micropluș și arătați mai chic decât vă puteți închipui. 

Pijamale basic 

Pijamalele basic sunt modele perfecte și sigure atât pentru ea, cât și pentru el. Acestea vin în culori neutre, oferind un confort simplu, fără prea multe „încărcături”.

Croiala acestora este una clasică, iar cusăturile sunt de cele mai multe ori plate, pentru a nu jena nicăieri. De asemenea, sunt confecționate din material moale, care să se așeze plăcut pe corp. 

Puteți opta pentru diferite lungimi, în funcție de sezon. Oricum, pijamalele basic rămân o securitate pentru multe cupluri, fiind disponibile într-o gamă variată de culori. În cazul pijamalelor basic de damă, acestea pot fi decorate cu broderii discrete, tivuri decorative sau dantelă delicată. 

Pijamale matchy 

Pijamalele matchy sunt o tendință în special în rândul cuplurilor. Acestea vin în diverse modele cu o anumită tematică. Unele sunt special destinate pentru sărbătorile de iarnă, pentru Ziua Îndrăgostiților, în timp ce altele au diferite mesaje caraghioase. 

Indiferent de ocazie, pijamalele matchy sunt un mod drăguț prin care vă puteți asorta și distra împreună. Și se spune că asortarea hainelor cu cea a partenerului arată de fapt starea relației voastre. 

Concluzie

După cum am spus, nu mai pare atât de greu să îți asortezi pijamaua cu cea a partenerului dacă știi ce și unde să cauți. Simțiți-vă bine împreună, coordonându-vă pijamalele. 

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close