Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 6 lucruri esențiale pe care să le împachetezi dacă mergi la mare

6 lucruri esențiale pe care să le împachetezi dacă mergi la mare

Vacanța de vară este la un pas distanță și suntem siguri că deja ți-ai rezervat sejurul pe litoral sau într-o destinație exotică.

6 lucruri esențiale pe care să le împachetezi dacă mergi la mare
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mai 2022   •   15:20

Însă înainte de a te aventura spre destinația ta preferată de vară, ai o sarcină importantă de dus la îndeplinire: bagajul de vacanță. Și cum știm câtă bătaie de cap poate crea acest pas inevitabil pentru o vacanță perfectă, ne-am gândit să-ți facem o listă cu lucruri esențiale pe care să le împachetezi în bagajul pentru o vacanță la mare. Iată, așadar, de ce nu te poți lipsi atunci când mergi la mare! 

1. Piese vestimentare de sezon 

Primele lucruri care-ți vin în minte atunci când împachetezi bagajul pentru o vacanță la mare sunt, desigur, hainele de sezon. Și cu siguranță vei alege acele haine de vară, care să-ți pună bronzul în evidență și care să te ajută să faci față cu brio temperaturilor crescute. O femei știe că a te limita la doar câteva piese vestimentare este destul de greu, mai ales atunci când mergi în vacanță. 

Ei bine, te sfătuim să alegi câte o ținută pentru fiecare zi la mare, optând, pe cât se poate, pentru haine care pot fi ușor mixate între ele. Nu uita de costumele de baie, piesele esențiale pentru vacanța la mare, de rochiile vaporoase, de seturile lejere din in și de o jachetă din denim, căci vremea poate fi capricioasă și în sezonul cald. 

2. Accesorii pentru plajă 

Accesoriile pentru plajă sunt și ele esențiale când vine vorba să împachetezi pentru o vacanță la mare. În această categorie esențială intră pălăria de plajă, ochelarii de soare, eșarfele, dar și produse precum loțiunea de protecție solară și uleiul pentru bronzare. 

3. Încălțăminte pentru vară 

O vacanță la mare fără o pereche de șlapi, o pereche de sandale cu talpă joasă și o pereche de sandale cu toc pentru ieșirile în oraș nu este posibilă pentru nicio doamnă și domnișoară. Prin urmare, încălțămintea de vară trebuie să-și facă și ea loc în bagajul pentru mare. Ideal ar fi să te rezumi la 2-3 perechi de încălțăminte versatile, pe care să le poți mixa cu mai multe ținute pe durata vacanței. Astfel, vei avea loc în bagaj și pentru alte lucruri esențiale. 

4. Produse de îngrijire personală

Pe lângă haine, încălțăminte și accesorii specifice sezonului estival, indispensabile sunt și produsele de îngrijire personală. De regulă, hotelurile și resorturile pun la dispoziția clienților seturi de cosmetică suficiente pentru perioada întregului sejur, prin urmare poți lăsa acasă recipientele de gel de duș sau șampon. Cu toate acestea, este esențial să iei cu tine loțiunile și cremele care fac parte din rutina ta zilnică de skin care, benzi și creme depilatoare din gama de produse depilatoare Farmec, un spray cu apă termală și trusa de produse cosmetice, care să te ajute să creezi un machiaj splendid pentru petrecerile de seară.

5. Documente 

Știm că lucrurile menționate până acum sunt esențiale pentru o vacanță la mare, însă nu poți uita sub nicio formă și de documente, la fel de importante sau poate chiar mai importante. Pe acestea îți recomandăm să le păstrezi în geanta de umăr, în siguranță și pentru a avea acces rapid la ele. Dintre documentele indispensabile enumerăm: biletele de avion (în cazul în care călătorești cu avionul), cartea de identitate, pașaportul (pentru destinații din afara Uniunii Europene), bani cash și cardul de debit, dar și carnetul de conducere, în cazul în care vei dori să închiriezi o mașină la destinație.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close