Antena 3 CNN Economic Conținut plătit ACN Piese Utilaje își reinventează site-ul

ACN Piese Utilaje își reinventează site-ul

Avem un nou eveniment pe piața construcțiilor și agriculturii. Evenimentul de lansare a noului site www.acnpieseutilaje.ro.

ACN Piese Utilaje își reinventează site-ul
de Georgiana Adam    |    18 Oct 2023   •   15:58

Oficial, ACN Piese Utilaje este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de Piese de Schimb pentru Utilaje din România. Neoficial, ACN Piese Utilaje este povestea unui om care a pornit curajos de la zero, determinat să devină un partener de încredere și de ajutor, ajungând un jucător comercial redutabil pe piața pieselor de schimb.

Astăzi, la împlinirea celor 9 ani de existență și muncă asiduă, site-ul afacerii primește un nou look și face primii pași de catwalk pe Internet. Noua haină vine cu un aspect actual, o navigare îmbunătățită, dar și alte surprize pe care le poți vedea chiar tu accesând www.acnpieseutilaje.ro.

Noua platformă este concepută special pentru utilizator, pentru ca acesta să beneficieze de o experiență ireproșabilă:
● Navigare intuitivă.
● Funcționalitate.
● Diversitate.

Utilizatorul poate obține informații prețioase în scurt timp de la accesarea site-ului:
● Poate cere rapid o ofertă.
● Poate vedea catalogul de piese, pe categorii bine definite.
● Poate accesa, printr-un singur click, produsele universale și consumabile.

Conceperea unui site de piese pentru conducătorul de utilaje este una dintre cele mai mari provocări. Clientul intră pe site de nevoie, fiind deja în dificultatea de a-și mai folosi utilajul, din cauza unei defecțiuni. Nu-i poți oferi produse la reducere, sau de o anumită culoare.

Nu-i poți oferi ce vrei tu să vinzi. Trebuie să-i oferi exact ceea ce are el nevoie, ținând cont de multe coordonate. O piesă potrivită, aleasă dintr-un depozit cu zeci de mii de alte piese.

Inginerii ACN au reușit să implementeze un filtru personalizat de identificare a pieselor pe site: un câmp de căutare multifuncțional prin care se pot filtra piesele de schimb făcând următoarele setări:
● Marcă.
● Tip.
● Model.
● Submodel.

Câmpul de căutare ușurează munca, iar piesa căutată este identificată imediat. În caz contrar, site-ul oferă și alte posibilități de identificare a piesei, cea mai comună fiind comunicarea directă cu agenții, ale căror contacte sunt ușor de găsit pe pagina de Contact.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații, site-ul oferă posibilitatea abonamentului la Newsletter și conexiuni cu paginile de social media: Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, LinkedIn, unde există interacțiune zilnică.

Poți face și tu parte din echipa ACN!

Pentru cei dornici de o colaborare în domeniul tehnic, există pagina Cariere, actualizată constant, unde se expun invariabil posturile disponibile și o sumedenie de beneficii pe care firma le oferă angajaților.

Evenimentul de optimizare și lansare a noului site ACN Piese Utilaje este cu atât mai important cu cât business-ul reușește să se mențină pe o traiectorie ascendentă, dublându-și numărul angajaților în numai doi ani, într-un context economic totuși nefavorabil, care a doborât mulți antreprenori.

În concluzie, conducători de utilaje, constructori, agricultori și ingineri, puteți testa voi înșivă noua platformă www.acnpieseutilaje.ro și puteți beneficia de toate funcționalitățile acesteia chiar acum!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close