Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Asigurarea de Sănătate care îți oferă acces la orice clinică din România sau din străinătate, plătind doar 4 lei/zi. Ce cuprinde pachetul iDoctor

Asigurarea de Sănătate care îți oferă acces la orice clinică din România sau din străinătate, plătind doar 4 lei/zi. Ce cuprinde pachetul iDoctor

Ești pe vârf de munte, ți-ai luxat piciorul și nu-ți mai poți continua excursia? Ești în vacanță pe o plajă exotică cu familia și copilul tău face o alergie sau o intoxicație pentru care are nevoie de spitalizare?

Asigurarea de Sănătate care îți oferă acces la orice clinică din România sau din străinătate, plătind doar 4 lei/zi. Ce cuprinde pachetul iDoctor
Sursa foto: Unsplash.com
de Georgiana Adam    |    22 Dec 2021   •   11:47

Sau ești la tine acasă și ai cel mai banal accident casnic, dar pentru care ai nevoie de îngrijiri medicale?

Probleme de sănătate care necesită îngrijiri medicale sau spitalizare pentru mai multe zile pot apărea oricând, fie că ești la serviciu sau acasă, fie că ești în vacanță sau în delegație în străinătate, fie că ți se întâmplă ție sau unui membru al familiei.

În plină pandemie, cu spitalele de stat pline de bolnavi COVID și cu un unități de primiri urgențe care nu mai fac față fluxului de bolnavi, să ai nevoie de consultații, îngrijiri medicale sau spitalizare este ultimul lucru pe care și-l dorește oricine. Și totuși, accidentele sau bolile de orice fel ne pot lovi fără să țină cont de pandemie sau de cât de pline sunt spitalele.

În acest context, o asigurare privată de sănătate este soluția cea mai bună și cea mai la îndemână pentru a beneficia de servicii medicale prompte, de calitate și la prețuri avantajoase.

Leader Team Broker este primul jucător de pe piața asigurărilor din România care a lansat un program integrat de servicii medicale naționale și internaționale, personalizat pe cerințele și bugetul fiecărui client.

Prin asigurarea de sanatate iDoctor, ai un pachet de asigurare cuprinzător prin care ai acces la servicii medicale private din România sau din orice țară din lume. iDoctor, conceptul care a revoluționat piața asigurărilor medicale, vine în sprijinul tuturor celor care doresc o ofertă de asigurare de sănătate personalizată, în funcție de profilul fiecăruia.

Ce conține pachetul de asigurări private de sănătate iDoctor

Asigurarea privată iDoctor se adresează persoanelor fizice (adulți și copii deopotrivă), dar și companiilor, care își pot asigura angajații și oferă acces la un pachet integrat de asigurări de sănătate, diversificat și individualizat în funcție de nevoile fiecărui client în parte.

Într-un pachet de asigurări iDoctor pot fi incluse o varietate largă de servicii și intervenții medicale, de la consultații, analize și investigații, la tratamente specifice pentru anumite boli grave sau intervenții chirurgicale de urgență. Astfel, pachetul este construit pe nevoile și profilul fiecărui client și poate conține următoarele servicii:

  • servicii medicale în ambulatoriu (consultații, analize de sânge, analize preventive, investigații medicale, RMN, CT, spitalizare de zi, etc.);
  • servicii medicale de spitalizare (cazare, intervenții chirurgicale, investigații, imagistică, analize - toate pe perioada spitalizării);
  • acces la orice clinică din România sau din străinătate (poți alege să mergi la orice clinică medicală dorești);
  • servicii de recuperare medicală și ședințe la psiholog;
  • serviciul ”Best doctors”;
  • serviciul ”A doua opinie medicală”;
  • servicii medicale și tratament în caz de boli grave (cancer, boli de inimă etc.);
  • serviciul de telemedicină ”Doctor in my pocket”, prin intermediul căruia ai acces la consultații în mediul virtual cu medici internaționali, prin intermediul unei videoconferințe.

De ce să-ți faci o asigurare de sănătate iDoctor

 

Prețurile unui pachet de asigurări de sănătate iDoctor sunt dintre cele mai mici de pe piață, costul produselor de asigurare oferite de Leader Team Broker pornind de la doar 4 lei/zi. Totodată, în portofoliul Leader Team se regăsesc toate produsele de sănătate de la asiguratorii locali (Signal Iduna, Allianz, Groupama, Asirom, Omniasig, Eurolife etc.), dar și de la lideri în asigurări de sănătate de pe piețele internaționale (AXA Global Healthcare, Generali Health, Bupa, Cigna etc.).


Dacă ai o problemă de sănătate, poți să-ți faci o programare direct la medicul specialist ca să începi investigațiile, fără a mai avea nevoie de bilet de trimitere de la medicul generalist sau de la doctorul de familie. Și poți beneficia de asistență medicală la orice oră, oriunde în lume, în condițiile în care produsele Leader Team au acoperire 24 de ore din 24, 7 zile din 7, în România sau în orice țară din lume.

Totodată, spre deosebire de abonamentele medicale unde timpul de așteptare este foarte mare, cu o asigurare de sănătate îți poți găsi programare imediat, pentru că asiguratorii au contract cu peste 800 de clinici din România și peste 5.000 de clinici din lume. Așadar, ai nevoie de un RMN? Îl poți face imediat prin intermediul asigurării.

De asemenea, la polița de asigurare generală pot fi adăugate și alte produse specifice, în funcție de nevoile fiecărui client în parte (de exemplu: asigurare pentru cancer, asigurarea ”Best Doctors”, asigurare de viață sau asigurare pentru copii).

×
Parteneri
Bilete de avion gratuite pentru copii, de la TAROM, de 1 iunie
x close