Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cauți spații de depozitare sigure și eficiente? Accesează variantele oferite de EasyDepo

Cauți spații de depozitare sigure și eficiente? Accesează variantele oferite de EasyDepo

Tot mai multe persoane aleg soluția mutării unei părți a bunurilor personale în spații de depozitare încăpătoare și securizate. Acest lucru duce la eliberarea de spațiu în locuințe sau în birouri.

Cauți spații de depozitare sigure și eficiente? Accesează variantele oferite de EasyDepo
de Georgiana Adam    |    02 Mar 2022   •   15:44

Reprezintă de asemenea, o opțiune pentru eliberarea excesului de bunuri dintr-un anumit spațiu. Acum există soluții moderne și profesionale de depozitare bunuri.

EasyDepo este o alternativă ușoară și eficientă de oferire spații depozitare București. Atunci când dorești să creezi spațiu la tine acasă sau la birou, poți opta pentru depozitarea unei mari varietăți de bunuri în boxe special amenajate și securizate. Se poate opta pentru depozitare atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Care sunt beneficiile unui serviciu profesional de depozitare?

Atât companiile, cât și persoanele fizice au nevoie de spațiu. Acumulăm numeroase bunuri în locuințe, care pot deranja fizic dar și estetic. De cele mai multe ori nu putem decât să le vindem sau să le mutăm. Însă aceste opțiuni nu sunt mereu la îndemână, iar spațiul rămâne limitat. Soluția este închirierea temporară de spații depozitare, unde îți poți muta o parte dintre bunurile personale.

Beneficiul evident este eliberarea spațiului personal, fie de acasă sau de la birou. Bunurile sunt depozitate în spații ample, separate în boxe individuale de închiriat. Acestea spații sunt securizate și sunt protejate de umezeală sau intemperii. Fiecare dintre acestea prezintă sistem de monitorizare și control de la distanță. Boxele sunt de mai multe dimensiuni, ce pot varia de la 6,25 metri cubi, până la 25 de metri cubi. Vei dispune astfel de spațiu suficient și adecvat pentru bunurile tale.

Iată care sunt avantajele aduse de EasyDepo:

  • Locație accesibilă

  • Spațiu suficient

  • Securitate

  • Echipă profesionistă

  • Soluții depozitare flexibile

  • Prețuri accesibile

Vei avea tot timpul acces la bunurile tale și vei putea ține ușor evidența acestora. Poți alege soluția depozitării în orice moment dorești și pentru orice cantitate. Securitatea reprezintă un aspect cheie, astfel că spațiul de depozitare este monitorizat video non-stop, dispunând și de personal de pază.

Beneficiază de servicii și posibilități variate de depozitare!

Pe lângă spații de depozitare individuale, o firmă profesională de acest tip oferă și servicii adiacente, care vin în ajutorul nevoilor tale. Poți alege variante flexibile pentru depozitare. Astfel, poți opta pentru unul sau mai multe servicii de mare ajutor precum:

  • Transport mobilă București

  • Mutări mobilă București

  • Oferire cutii depozitare și articole ambalare

  • Depozitare bunuri în exces sau stocuri de sezon

  • Ambalare produse

  • Depozitare arhive de documente

  • Depozitare paleți

Ai astfel posibilitatea să optezi pentru serviciile ce se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Nu trebuie să-ți faci probleme cu ambalarea sau transportul bunurilor. Firma oferă soluții multiple pentru ca acestea să fie transportate și păstrate în siguranță și în condiții optime. De asemenea, obiectele vechi, fragile sau de valoare vor fi atent ambalate și protejate cu folii și materiale speciale care reduc la minimum riscul deteriorare.

Poți alege între închirierea de spații depozitare pe termen scurt sau pe termen lung. În funcție de necesitățile tale, ai la dispoziție opțiunea potrivită pentru tine, din punct de vedere al timpului și al spațiului alocat.

Alege soluția eficientă și sigură de închiriere spații depozitare!

Atunci când ești în căutare de spațiu pentru mobilă sau bunurile personale, există o soluție simplă și accesibilă, colaborarea cu o firmă profesională ce oferă boxe depozitare București.

Easy Depo te ajută să creezi spațiu acasă la tine sau la birou. Bunurile tale pot fi ambalate, manipulate și transportate în siguranță pentru a fi depozitate. Alege perioada de depozitare și mărimea boxei de închiriat.

Dispui de suficient spațiu pentru tot ce dorești să depozitezi. Bunurile tale vor fi astfel mereu în siguranță!

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close