Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce cizme de damă se poartă iarna aceasta

Ce cizme de damă se poartă iarna aceasta

Iarna este un anotimp cu multe provocări, chiar și în domeniul fashion. Trebuie să știi cum să îmbini stilul și utilul pentru a face față cu brio acestei perioade reci.

Ce cizme de damă se poartă iarna aceasta
Sursa foto: Shutterstock
de Georgiana Adam    |    26 Ian 2022   •   11:14

Descoperă mai jos cum să îți alegi încălțările potrivite și care sunt cele mai apreciate modele.

Modele de cizme damă la modă iarna aceasta

Vrei să fii mereu în tendințe, indiferent de vremea de afară? Află care sunt cele mai râvnite modele de cizme de damă în acest sezon:

  1.  Cizmele strech, peste genunchi au un iz atemporal și pare că nu se vor demoda niciodată. Acest model este perfect în ținutele cu fuste sau rochii, nu doar pentru că oferă protecție sporită împotriva frigului, ci și pentru efectul vizual atrăgător pe care îl creează. Acestea oferă senzația de alungire și de subțiere a piciorului și sunt potrivite pentru orice conformație;

  2. Cizmele cu șiret sunt ideale în ținutele îndrăznețe, în stil casual. Acest model este aparte atât prin șiretul dispus longitudinal, cât și prin forma masivă a tălpii. Cizmele cu șiret pot fi purtate cu fuste, rochii și colanți din piele și dau întotdeauna un aspect fresh outfitului ales.

  3. Cizmele scurte, cu toc dau o notă elegantă oricărui look. Indiferent că le porți cu jeanși sau fustă midi, aceste cizme sunt alegerea perfectă pentru a merge la birou sau pentru a ieși în oraș cu prietenii. Lungimea medie a carâmbului le dă o notă de noutate și le face ușor de asortat în diverse outfituri. Pentru un plus de confort, optează pentru un model cu toc gros și te vei bucura de mai multă susținere și stabilitate în mișcări.

 Criterii de care să ții cont când alegi încălțămintea pentru femei

Se spune că nicio femeie nu are niciodată suficiente perechi de încălțăminte și cu siguranță nu este un mit. Încălțămintea pentru femei este foarte variată, fiind adecvată pentru toate stilurile și nevoile doamnelor și domnișoarelor. Dacă totuși nu știi exact ce să alegi pentru acest sezon, iată câteva criterii esențiale de care să ții cont:

  • Materialul din care este confecționată încălțămintea. Este esențial să alegi întotdeauna produse de calitate, din acest motiv pielea naturală este cea mai bună opțiune, indiferent de categorie sau model. Aceasta este foarte rezistentă, cu adevărat confortabilă și se întreține ușor.

  • Alege în funcție de context. Dacă vrei să îți cumperi încălțări pentru activitatea ta zilnică, ia în considerare cât de solicitantă este aceasta și pune confortul picioarelor tale pe primul plan.

  • Optează pentru o culoare potrivită garderobei tale. Pentru a crea outfituri de excepție, trebuie întotdeauna să fii atentă la cum asociezi culorile.

  • Caută modele impermeabile. Atunci când îți alegi cizme sau ghete, impermeabilitatea este un aspect esențial pentru confortul tău și trebuie să ai în vedere acest aspect cu precădere.

 Diferențele dintre ghetele din piele și cizme

Deși pentru unele persoane diferențele dintre cizme și ghetele din piele sunt evidente, există cazuri în care este cu adevărat greu și pentru profesioniști să facă această delimitare.

Pentru a ști cu exactitate ce cumperi, trebuie să fii foarte atentă la înălțimea carâmbului. În general, înălțimea ghetelor depășește cu puțin glezna, pe când carâmbul cizmelor trece de jumătatea gambei, depășind și genunchiul uneori. În cele mai multe situații, această diferență este evidentă, însă atunci când ai dubii, poți întreba asistentul de vânzări pentru a fi sigură de achiziția făcută.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close