Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Christmasworld 2023 aduce instalații de brad, nu doar pentru bradul de Crăciun

Christmasworld 2023 aduce instalații de brad, nu doar pentru bradul de Crăciun

Crăciun fără instalație pentru bradul de Crăciun? Pur și simplu nici nu ne putem imagina.

Christmasworld 2023 aduce instalații de brad, nu doar pentru bradul de Crăciun
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Aug 2023   •   10:22

Luminile sunt o parte esențială a Crăciunului, iar un brad de Crăciun nu se poate lipsi de ele. Ele aduc o atmosferă inconfundabilă în casă, fac ambientul casnic confortabil în timpul serilor lungi de iarnă și, cu siguranță, luminează ochii copiilor.

Instalație pentru brad ca o tendință fierbinte nu numai pentru bradul de Crăciun

Centrul atenției în fiecare casă este bradul de Crăciun, din care instalațiile de brad sunt o parte importantă. Expoziția de Crăciun de la Frankfurt a adus cele mai noi tendințe și am avut, de asemenea, ocazia de a vedea instalații pentru brazi de Crăciun de ultimă generație care adaugă o notă de perfecțiune. Sunteți un fan al iluminatului exterior spectaculos? Noi am fost fermecați de renii iluminați de la expoziție.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nu vă plac decorațiunile mari și nu vreți să aveți kitsch-uri acasă? Ce ați zice de o decorațiune luminoasă în formă de cadou de Crăciun cu un detaliu ingenios - o fundă de diferite culori? Dacă nu vă impresionează nimic, poate că excepția ar fi coroana luminoasă, care, cu designul său modern, ne-a atras și nouă atenția. În fiecare an, în cadrul expoziției, producătorii prezintă instalații pentur brazi în aer liber din întreaga lume.

Fiți mai îndrăzneți și decorați-vă casa și împrejurimile cu lumini în formă de sloi de gheață sau ghirlande luminoase. Un punct de atracție este cu siguranță bradul cu instalație LED, înalt de până la câțiva metri, care creează efecte luminoase incredibile în aer liber. Lăsați fereastra ușor întredeschisă pentru ca bradul de Crăciun să poată fi văzut și toată lumea se va minuna de instalația de pe brad perfect coordonată.

Instalație Crăciun care dau o altă dimensiune Crăciunului

Producătorii aduc originalitate chiar și într-un spațiu mai mare. În fiecare an, înainte de Crăciun, piețele și străzile marilor orașe sunt decorate cu decorațiuni luminoase supradimensionate, care sporesc atmosfera de Crăciun prin designul lor. Lumina de poartă nu este cu siguranță de neglijat. Recunoașteți, și dumneavoastră sunteți tentat să intrați în ea și să faceți împreună o fotografie de familie de Crăciun. Decorațiunile luminoase suspendate sub forma unei mingi mari de Crăciun sau a unui fulg de zăpadă împodobesc adesea străzile sau zonele mari, cum ar fi centrele comerciale, unde îi însoțesc pe clienți în călătoriile lor de cumpărături de dinaintea Crăciunului.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close