Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Confort și relaxare: iată câteva sfaturi pentru amenajarea băii

Confort și relaxare: iată câteva sfaturi pentru amenajarea băii

În perioada contemporană, baia devine una dintre cele mai importante încăperi din casă unde te poți destinde și relaxa. Desigur, acest lucru este posibil doar dacă este amenajată corespunzător, într-o direcție care să ofere mai mult decât utilitate.

Confort și relaxare: iată câteva sfaturi pentru amenajarea băii
Sursa foto: germanquality.ro
de Georgiana Adam    |    24 Oct 2022   •   17:41

Decorul băii trebuie să fie funcțional și să ofere confort în același timp. Deși o baie confortabilă și bine echipată nu pare deloc o sarcină ușoară, există anumite obiecte care pot pune bazele unui design unic, ce îți va bucura privirea de fiecare dată când pășești în interior. Iată câteva sfaturi și elemente must-have pentru a-ți face baia confortabilă și plăcută.

Economisește spațiu

Primul lucru de care trebuie să ții cont atunci când amenajezi o baie este funcționalitatea. Nimic nu este mai important decât să avem suficient spațiu în timp ce ne desfășurăm activitățile de îngrijire sau pregătim o baie relaxantă în cadă.

Dacă ai o baie mică, nu uita să alegi elementele potrivite - pot fi piese de mobilier sau obiecte sanitare suspendate, lavoare freestanding, cabine de duș compacte. GQS German Quality oferă multe linii de obiecte sanitare, disponibile în diferite dimensiuni care se vor potrivi chiar și băilor mici. Brandurile de top disponibile pe site vin cu o gamă variată de forme care să se încadreze perfect în orice spațiu de baie modern. În acest fel, chiar și o baie mică poate avea un aspect organizat și confortabil.

Dacă dimensiunea băii nu este o problemă, pe germanquality.ro ai de asemenea la dispoziție diferite variante de lavoare, atât în versiunea pe blat, cât și sub blat, precum și vase WC cu diferite funcții sau căzi freestanding grandioase. Colecțiile disponibile sunt caracterizate de linii puternice și geometrice, atenuate de colțuri și margini rotunjite.

Confort și design

Nu doar spațiul trebuie să fie o prioritate pentru a realiza o baie confortabilă și funcțională. Cei care au o baie de dimensiuni medii-mari pot opta pentru forme și design îndrăzneț, în special în ceea ce privește cada și lavoarul.

De pe germanquality.ro poți comanda cada baie freestanding ovală Spatio Adria II - este descrisă de un finisaj alb mat imaculat cu textură plăcută la atingere și este realizată din marmură compozit (Mineral Cast - reprezintă un amestec special de rășină cu marmură dolomită, sub formă de pulbere, rezultând un material compozit fiabil). Acest produs de dimensiuni mari conferă un efect scenografic băii. Pe lângă formele sale originale, modelul este, de asemenea, extrem de calitativ: prezintă rezistență crescută la șocuri termice și mecanice, rezistență la zgârieturi, raze UV și pete.

Cada freestanding ovala Spatio Adria II compozit 180x75 cm - GQS German Quality

În mod similar, lavoarul din aceeași colecție Spatio Adria II beneficiază de același finisaj desăvârșit și material de calitate. Acest produs eclectic și original este și foarte funcțional. Montajul lavoarului se realizează pe blat, oferind o imagine futuristă deosebită. Un produs funcțional și versatil, ideal pentru persoanele care vor să îmbunătățească aspectul estetic al băii. Integrează-l alături de cada menționată mai sus pentru a conferi continuitate și uniformitate băii tale.

Spatio Adria II Lavoar pe blat din marmura compozita 67x39 cm - GQS German Quality

Prioritizează spațiul de stocare

Este greu să-ți găsești relaxarea într-un spațiu aglomerat și dezorganizat. Ia în considerare adăugarea unui dulap suspendat cu oglindă în zona lavoarului, a unei coloane sau a unei nișe de perete pentru a depozita în mod convenabil toate șampoanele, gelurile de duș și alte articole de baie. De asemenea, un calorifer portprosop va reprezenta soluția ideală pentru a agăța prosoapele aflate în folosință. Prin diminuarea dezordinii, îți va fi mai ușor să te relaxezi chiar și în cele mai mici băi.

Pe germanquality.ro vei găsi toate obiectele sanitare, piesele de mobilier și accesoriile de care ai nevoie pentru ca baia ta să se transforme într-un cadru relaxant.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close