Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Explorează cele mai recente tendințe din magazine de îmbrăcăminte și îmbrățișează vibrațiile de iarnă

Explorează cele mai recente tendințe din magazine de îmbrăcăminte și îmbrățișează vibrațiile de iarnă

Crearea unui dulap de iarnă poate fi ușoară și distractivă. Varietatea de haine disponibile în magazinele online de îmbrăcăminte îți va permite să crezi rapid stiluri originale și, în plus, să găsești o cale de mijloc între confort și design la modă.

Explorează cele mai recente tendințe din magazine de îmbrăcăminte și îmbrățișează vibrațiile de iarnă
de Georgiana Adam    |    20 Dec 2023   •   13:02

Descoperă cele mai recente tendințe pentru bărbați care vor domina în această iarnă și vei putea să te pregătești pentru zilele geroase și înzăpezite.

De unde ar trebui să alegi haine? Din magazinul online!

Îți deschizi dulapul și... descoperi că nu prea ai piese vestimentare potrivite pentru sezonul rece? Ce ar trebui să faci? Crearea stilurilor de iarnă poate fi cu adevărat distractivă. Și o modalitate de a-ți crește încrederea în sine. 

Înainte să se instaleze vremea rece, mergi la cumpărături. Iar un magazin de îmbrăcăminte online este cu siguranță alegerea ideală. 

Îmbrăcăminte de zi cu zi obligatorie pentru iarnă

Când vorbești despre stilul de iarnă, primul lucru care îți vine în minte este un pulover? Există vești bune - în următoarele luni îl poți purta tot timpul. Adaugă culoare stilurilor tale alegând modele în culori la modă. Poți alege tonuri de galben, verde și roșu sau poți asorta puloverul cu pantalonii tăi preferați și gata! Acum ai o ținută pregătită pentru o întâlnire cu prietenii sau pentru serviciu - cu condiția, desigur, să nu existe un cod vestimentar strict.

În această iarnă, blugii se vor prezenta din nou în toată gloria lor. Și la propriu, pentru că total look-ul denim este din nou pe podiumuri și străzi. În practică, asta înseamnă că pentru a crea un stil de zi cu zi ai nevoie doar de două haine de bază din denim - o cămașă și pantaloni. În plus, poți alege denim cu găuri și abraziuni, care se va potrivi în stilul grungecore promovat de vedete.

Haine care combină confortul și stilul la modă Ce stil nu și-a spus încă ultimul cuvânt? Desigur, cel militar. Piesa sa reprezentativă, cea mai expresivă, sunt pantalonii cargo. Dacă încă nu au apărut în garderoba ta, un loc bun pentru tine este magazinul online bolf.ro. Vei găsi o varietate de culori și mărimi întregi, astfel încât să poți crea cu ușurință o ținută în stil militar.

În căutarea confortului, vei ajunge la trendul treningurilor care se încadrează perfect în tendințele lunilor următoare și te încurajează să experimentezi. Pantalonii de trening combinați cu un tricou polo sau pantaloni chino combinați cu un hanorac îți vor oferi un aspect de zi cu zi original. Mai mult, vor deveni sinonime cu confortul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele.

Cum poți fi elegant și iarna?

Ești în căutarea unor stilizări elegante de iarnă? Vestea bună este următoarea: costumele au revenit la modă, într-un stil mai casual. Pantalonii din stofă fără margini și sacourile largi oferite de magazinele online de îmbrăcăminte sunt perfecte pentru cămășile cu model și puloverele uni din tricotaje subțiri. Poți merge cu ușurință la serviciu, la o întâlnire sau să te întâlnești cu prieteni într-o astfel de ținută. Cele mai recomandate modele sunt costumele cu pantaloni și sacouri în carouri. Acesta este un model extrem de la modă în acest moment.

Iarna, nu te poți lipsi de îmbrăcăminte exterioară. Paltoanele lungi vor completa stilul tău formal, iar jachetele puf atemporale și universale vor fi un succes în fiecare zi. Amintiți-vă și despre parka. Acestea sunt jachete universale care pot fi asortate la aproape orice ținută. 

Iarna este momentul perfect pentru a-ți experimenta cu ținutele. Culorile intense, materialele cu texturi interesante și modele care se potrivesc cu tendințele actuale îți vor permite să creezi stiluri pentru orice ocazie. 

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close