Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Extras ortofotoplan disponibil online, la ortofotoplan.ro

Extras ortofotoplan disponibil online, la ortofotoplan.ro

Detaliile despre un teren sau un imobil trebuie aflate de prima dată când îl ai în posesie. Trebuie să cunoști informațiile despre vecinătățile acestuia, poziționarea lui, cât și dimensiunile sale.

Extras ortofotoplan disponibil online, la ortofotoplan.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2022   •   16:14

Acestea se pot regăsi în extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan. Obținerea lui este foarte simplă și nu necesită prea multe bătăi de cap. Ai extras ortofotoplan disponibil online prin poșta electronică!

Totul este mai simplu și mai rapid în mediul online. Nu ai prea multe lucruri de făcut și nici nu trebuie să te deplasezi. În această categorie este inclus și extrasul cadastral pe care îl poți obține online. Pentru a beneficia de acest act, ai nevoie să intri pe site-ul ortofotoplan.ro și să selectezi detaliile de pe prima pagină.

Dacă ai nevoie de un extras cadastral ortofotoplan, trebuie să introduci pentru ce îl soliciți. În acest caz sunt incluse terenurile și construcțiile. Următorul pas este să introduci numărul cărții funciare, județul și orașul respectiv. Pe site ai la dispoziție toți pașii necesari și pentru achitarea acestui document.

Ce este extrasul de acest tip și ce informații se regăsesc în el?

Extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan este, de fapt, o reprezentare grafică a terenului sau a imobilului, cât și a vecinătăților acestuia. Practic vei vedea o imagine ce conține detalii importante despre un teren sau un imobil. Acesta se obține online și în el sunt disponibile imagini aeriene cu actualizările terenului sau ale imobilului, evidențiate.

Odată ce comanzi un extras de acest tip, vei afla detalii despre dimensiunea terenului/imobilului, despre forma lui, dimensiunile laturilor, poziția construcțiilor vecine, cât și diferențele de nivel. Toate aceste informații sunt foarte utile pentru a cunoaște exact ceea ce va intra în posesia ta sau în a altei persoane.

Pentru a-l obține este necesar să urmezi pașii de mai sus, alături de datele de facturare. Pe site-ul ortofotoplan.ro trebuie să introduci datele de facturare ce includ adresa completă, adresa de e-mail, numele complet, numărul de telefon și dacă ești persoană juridică sau fizică.

Verifică întotdeauna datele pentru a te asigura că documentul va fi eliberat corect!

Sistemul de generare al extraselor cadastrale pe ortofotoplan este unul automat, iar din acest motiv trebuie să verifici cu mare atenție datele introduse. În cazul în care greșești detaliile, îți vei asuma pe deplin greșeala efectuată. Documentul emis va fi eliberat conform datelor pe care le-ai introdus manual.

Ortofotoplan generează extrase care sunt acceptate de toate instituțiile statului, prețul lor este unul fix, iar tu vei intra în posesia lor prin intermediul e-mailului. Din acest motiv, e-mailul trebuie să fie unul valid și corect. Documentul va fi eliberat în cel mai scurt timp, fără să mai fie necesar să te deplasezi de acasă. Nu mai trebuie să pierzi ore în șir la rândul ghișeelor, ci doar să introduci toate datele necesare pe site.

Actul eliberat este unul autentic, iar toate datele înscrise pe el pot fi verificate oricând pe site-ul oficial al celor de la ANCPI.

Contact: [email protected]

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close