Antena 3 CNN Economic Conținut plătit FansBRANDS, magazin online de Formula 1

FansBRANDS, magazin online de Formula 1

Cea mai mare întrecere de automobilism la nivel mondial, care se organizează anual sub forma a două campionate se numește Formula 1.

FansBRANDS, magazin online de Formula 1
de Georgiana Adam    |    11 Ian 2022   •   16:07

Aceasta adună la un loc campionii din toată lumea, care trebuie să fie acceptați de FIA, Federația Internațională a Automobilului, prin primirea unei superlicențe.

Această superlicență se obține abia după ce piloții trec prin mai multe competiții inferioare F1, organizate de F2, F3 etc. Denumirea de Formula 1 vine de la faptul că participanții trebuie să își construiască mașinile pentru participare după anumite reguli stabilite de organizatori, o formulă dată de FIA.

Cele două campionate sunt Campionatul Mondial al Piloților și Campionatul Mondial al Constructorilor. Acest sport are o mare atracție la public, de aceea în jurul lui s-a format o adevărată industrie, inclusiv una vestimentară.

Cum să arăți că ești un fan adevărat Formula 1?

Atunci când ești un fan înrăit al unui sport se vede prin tot ceea ce faci, inclusiv prin îmbrăcăminte. Dacă ești pasionat de Formula 1 îți poți comanda hainele favorite de pe https://www.fansbrands.ro/ și astfel vei fi sigur că ai primit cele mai calitative produse. Avem toate produsele Formula 1 pe stoc și livrăm imediat, iar plata securizată îți garantează că nu vei întâmpina probleme.

Găsești tricouri, șepci, geci și pantaloni, toate cu logo-uri aferente Formula 1. Pentru că știm cât de mult contează calitatea pentru tine, doar produse originale pot fi găsite în magazinul nostru. Iar dacă dorești să cumperi produsele pentru altcineva, un cadou de la distanță, avem livrare rapidă în toată lumea.

Îți poți alege produsele după echipa preferată și te asigurăm că sunt de aceeași calitate cu cele pe care le găsești la cursele de Formula 1. Iar dacă ești, totuși, nemulțumit, există o politică de retur în 180 zile.

Toate comenzile vin cu un cadou, iar pentru că știm că un fan adevărat nu se oprește din achiziționat aceste produse, abonamentul VIP este disponibil pentru toți fanii. De asemenea, are cel mai mare stoc la nivel internațional, pentru a putea să alegi din varietatea de produse ceea ce consideri că este potrivit pentru tine.

Bucură-te astfel de produsele tale preferate și arată susținerea față de echipa pe care tu o consideri cea mai bună, având în garderoba ta cele mai calitative piese de îmbrăcăminte și accesorii.

Ce trebuie să știi despre piloții și echipele care participă la Formula 1?

Așa cum am spus, pentru a participa la Formula 1, o echipă trebuie să primească o superlicență, venită în urma participării la competiții inferioare celor din Formula 1. Printre cele mai cunoscute echipe amintim Mercedes, McLaren, Maserati, Williams, Ferrari, Red Bull Racing. Aceste echipe au câștigat cel puțin un titlu mondial.

Când vorbim despre piloți, printre cei mai cunoscuți îi reamintim pe Michael Schumacher, Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Kimi Räikkönen și Mika Hakkinen. Aceștia au în palmares cel puțin un titlu mondial, unii dintre ei fiind deja retrași din activitatea aceasta, alți concurând încă pentru echipe mari.

Regulamentul acestui sport este unul destul de riguros, de la numărul de piloți pe care o echipă îi poate avea, până la numărul de mașini disponibile, câte motoare ai voie să folosești într-un sezon, sau când poți schimba cutia de viteze fără a primi penalizare, toate acestea sunt atent verificate de oficialii de cursă.

Mașinile trebuie să respecte întocmai indicațiile FIA, iar piloții trebuie să respecte întocmai regulile impuse în timpul cursei și înainte de aceasta.

Pentru a comunica către piloți anumite etape din timpul cursei, sau pentru a anunța penalizări sau puncte oferite, comisarii de cursă se folosesc de niște steaguri. Acestea sunt în număr de nouă, iar în funcție de culoarea acestora piloții știu ce pași au de urmat.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close