Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Locația de nuntă, un element indispensabil atunci când vine vorba reușita unei nunți

Locația de nuntă, un element indispensabil atunci când vine vorba reușita unei nunți

Mai multe elemente trebuie să fie reunite pentru a se garanta reușita unui eveniment precum o nuntă.

Locația de nuntă, un element indispensabil atunci când vine vorba reușita unei nunți
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Iul 2023   •   13:08

Printre acestea trebuie să amintim ambianța, meniul, muzica, decorul, dar mai ales locul ales.

Da, dacă vorbim despre locații nuntă, acestea sunt cele mai importante elemente când vine vorba despre reușita unei nunți.

De ce alegerea sălii pentru nuntă este atât de importantă?

Căutarea unui restaurant nuntă este deci o etapă care are cea mai mare importanță. Contrar ideilor preconcepute, aceasta trebuie să se facă cu foarte mult timp înainte. Pentru o nuntă unii aleg să caute și să rezerve un restaurant chiar și cu 12 luni înainte.

Locul petrecerii este cel care va reflecta imaginea ta. Și după cum se spune, prima impresia trebuie să fie mereu una bună. Primul lucru pe care îl vor vedea invitații atunci când ajung este locația nuntă. Dacă este curată, îngrijită, dacă este confortabilă, dacă este primitoare, decorată frumos și mai ales care este tema aleasă. Chiar dacă nunta este reușită în ceea ce privește ambianța și masa, dacă sala nu este la nivelul așteptărilor , succesul nu va fi complet.

Este deci esențial să alegi un restaurant nuntă care să răspundă așteptărilor tale și temei tale, dar mai ales care să răspundă și gusturilor invitaților. Pentru că să fim sinceri- invitații sunt cei care decid dacă locul este la înălțime sau nu.

Cum se poate găsi sala de recepție ideală?

Înainte de toate, trebuie să te gândești la ambianța pe care dorești să o obții. Vrei o nuntă la exterior, sub un cort sau într-o sală mai luxoasă? Vrei să profiți de cel mai frumos cadru, vrei o ambianță mai de basm sau una mai bucolică? De răspunsurile tale vor depinde alegerile pe care le vei face.

Bugetul de nuntă este și el important dacă vine vorba despre alegerea unei locații de nuntă. Trebuie să pregătești deci mai mult de 50% din bugetul de nuntă pentru restaurant. Nu uita că un loc foarte frumos aranjat, luxos, cu un decor de vis, va costa mai mult, dar nu va mai fi nevoie să cheltui pentru decoratiuni.

Numărul de invitați. Numărul de invitați este determinant și el pentru locația de nuntă. Va trebui să faci o listă pentru a avea o idee cu privire la capacitatea necesară. Ce îți dorești? O nuntă mai intimă doar cu cei dragi sau una mai mare, alături de toți prietenii?

Feelingul și reputația proprietarilor. Dacă ai găsit deja locul ideal pentru nuntă, va trebui să mergi să faci o vizită pentru a verifica dacă totul este în regulă. Ce mai trebuie să verifici: standardele de siguranță (mai ales dacă există un lac sau o piscină în apropiere: atenție la copii!), contractul (obligatoriu!), asigurarea - nu uita să pui toate întrebările la restaurantul de nuntă ales. Și apoi, înainte de a semna ceva, va trebui să mai verifici recenziile de pe internet.

Unii viitori miri au avut din păcate parte de surprize foarte neplăcute în ziua cea mare. În cele din urmă, ai încredere în instinctul tău și în sentimentul pe care îl ai cu proprietarii, încă de la primele interacțiuni. Feeling-ul pe care îl ai încă de la prima întâlnire este un lucru foarte important, determinant chiar. Nu ai cum să dai greș dacă este unul bun încă de la început.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close