Antena 3 CNN Economic Conținut plătit MERO - aplicația cu cei mai bine cotați profesioniști din domeniul beauty

MERO - aplicația cu cei mai bine cotați profesioniști din domeniul beauty

Indiferent că apelezi la serviciile unui barber shop sau a unui salon de înfrumusețare, rezervarea unei programări se face de obicei, în mod traditional, prin intermediul conversației telefonice.

MERO - aplicația cu cei mai bine cotați profesioniști din domeniul beauty
Sursa foto: mero.ro
de Georgiana Adam    |    19 Apr 2021   •   12:35

Acest lucru presupune însă un moment liber în timpul programului tău, să suni la salon și să pierzi câteva minute bune în care să găsești o zi și un interval orar disponibil atât pentru tine cât și pentru profesionistul la care apelezi.

MERO, aplicația pentru programări online reprezintă cea mai bună soluție pentru timpul tău. Cu ajutorul aplicației poți rezerva GRATUIT, la orice oră din zi și din noapte, o programare la salonul tău preferat.

Dacă nu ai încă un barber shop sau un salon preferat, dar ai nevoie de un serviciu de înfrumusețare, tot MERO îți vine în ajutor. Descarci aplicația, selectezi adresa la care te afli și serviciul de care ai nevoie, iar MERO îți va prezenta în doar câteva secunde toate locațiile din apropierea ta care oferă serviciile pentru care ai optat.

Și, pentru că de cele mai multe ori, atunci când vorbim despre aspect alegerea unui salon poate fi dificilă, trebuie să știi că MERO este aplicația cu cei mai bine cotați profesioniști din domeniul beauty. Cu peste 250.000 de recenzii pozitive și 100% reale, te asiguri că orice alegere ai face este alegerea potrivită.

În PLUS, notificările și mesajele de reamintire reprezintă încă un motiv pentru care să alegi aplicația de programări online. În ziua rezervării vei primi datele programării atât prin intermediul aplicației, cât și printr-un mesaj text pe numărul tău de telefon, astfel încât să nu ratezi programarea. 

Dacă nu poți ajunge însă la ora stabilitiă, ai posibilitatea să reprogramezi rezervarea în funcție de disponibilitatea afișată pe calendarul online de către profesionistul ales.

Alege să te răsfeți și descoperă acum pe MERO care sunt profesioniștii cel mai aproape de locația ta.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close