Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Metoda sigură care rezolvă alopecia - păr bogat, efect natural, prin implant de păr

Metoda sigură care rezolvă alopecia - păr bogat, efect natural, prin implant de păr

Orice bărbat care a trecut de 30 de ani și suferă de alopecie se simte, din păcate, parcă mai îmbătrânit decât ar fi vârsta sa. Sunt și cazuri mai grave de atât, ale celor care încă din tinerețe încep să piardă podoaba capilară.

Metoda sigură care rezolvă alopecia - păr bogat, efect natural, prin implant de păr
de Georgiana Adam    |    30 Mar 2021   •   12:21

Nu vorbim despre o problemă comună a căderii părului, ci efectiv de alopecie, de goluri în scalp, efect ireversibil din păcate.

Soluția pentru astfel de cazuri, cu efect permanent, este cea de transplant de par la Dr Felix Hair Implant. Presupune într-adevăr o intervenție chirurgicală minim invazivă, estetică, însă cu efecte pe termen lung. Este singura cale care poate asigura redobândirea podoabei capilare. Poate fi realizată în cadrul clinicii de prestigiu Dr. Felix Hair Implant, mai cu seamă că aici procedura aplicată este cea de tip Q-FUE.

Implant de păr, o procedură realizată la standarde moderne

Dacă în trecut mulți dintre cei care își făceau curaj să încerce acest gen de procedură plecau în străinătate, acum turism medical facem și în țară. Clinica de prestigiu Dr. Felix Hair Implant este motivul pentru care pacienții din străinătate vin în România. Pentru că aici sunt medici ultra specializați și aplică tehnica perfecționată Q-FUE manual avansat.

Aceasta presupune ca pacientul să aibă parte de o procedură mai puțin invazivă. Q-FUE, spre deosebire de alte metode, nu presupune tăiere din scalp, deci fără durere sau cicatrici,și o recuperare imediată. Firele de păr sunt recoltate de la pacient din zona cefei și ulterior implantate în zonele unde este necesar. Totul se desfășoară sub anestezie locală, manual, cu multă migală și precizie. O intervenție de acest gen poate dura câteva ore bune, însă merită, întrucât rezultatul este unul natural.

Cât costă un implant?

Procedura de acest gen este aceeași de fiecare dată, însă este variabil timpul alocat, precum și complexitatea cazului. Fiecare pacient are povestea sa și de la calitatea grefelor recoltate și până la cât de extinse sunt zonele depletate, există o serie de factori ce determină și costul unei intervenții de acest gen.

Desigur că oricine triază toată povestea la curajul de a face acest pas și ulterior la cat costa un implant de par. Însă lucrurile stau puțin diferit. Interesați-vă despre calificarea medicului, descoperiți condițiile excelente din clinică și pe măsură ce aveți încredere în priceperea medicală a medicului, aveți și curajul să credeţi că implantul de păr va fi o realizare.

Costurile diferă, însă pot fi estimate de la prima întrevedere cu medicul. Consultația de specialitate va fi relevantă, iar cei interesați care nu pot ajunge fizic aici pot solicita și consultația online. Cel puțin află de la început ce recomandări oferă medicul.

Implantul de păr a fost o alegere a multor prezențe masculine din scena showbiz-ului românesc. Ca drept dovadă, cei care au încercat implantul de păr realizat în cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant sunt acum o etichetă a acestui centru medical. Puteți oricând compara rezultatele. În mod sigur, implantul este singura cale cu efect permanent care vă salvează stima de sine, dar și aspectul estetic, podoaba capilară!

Contact:

 +40 720 254 368

[email protected].

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close