Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Moda plus size: 5 ținute care te avantajează

Moda plus size: 5 ținute care te avantajează

Dacă ai o siluetă plus size, poți să-ți pui corpul în evidență cu numeroase piese vestimentare.

Moda plus size: 5 ținute care te avantajează
Sursa foto: hainedevis.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Apr 2022   •   13:18

Este recomandat să renunți la hainele largi și să încerci diferite outfituri, în funcție de eveniment. Fie că îți plac rochiile elegante sau articolele sport, toate ți se potrivesc!

Iată ce presupune moda plus size și ce ținute poți construi pentru o siluetă voluptoasă!

Treninguri cool

Pentru că nu ești nevoită să te îmbraci zi de zi elegant, merită să introduci în garderobă cel puțin un trening modern și lejer. Acest articol este esențial pentru zilele în care vrei să te plimbi sau să mergi la cumpărături, pentru că-ți oferă confort. Alege mărimi mari la treninguri de damă, fie că-ți plac modelele negre, gri, roșii sau nude, cu sau fără imprimeu.

Silueta plus size poate fi pusă în valoare de un trening confortabil, pe care să-l iei din dulap când ieși în oraș. Accesorizează treningul cu o pereche de pantofi sport și un rucsac și ești pregătită de plecare!

Rochii petrecute

Deși ai o siluetă cu forme, nu uita să cumperi rochii, care pot fi integrate într-o mulțime de outfituri. Cele mai populare sunt rochiile petrecute, pe care le poți purta la plimbare, la birou sau la un eveniment special. Găsești rochii petrecute în numeroase modele, cu sau fără mâneci, care pot fi integrate în ținute elegante sau casual.

De pildă, rochia neagră și petrecută, cu mâneci, se poartă în orice zi, alături de o pereche de pantofi cu toc mic. Acest model arată la fel de bine și în combinație cu balerini sau botine, în funcție de anotimp. Pune accent și pe rochiile casual petrecute, în nuanțe vii, pe care să le asortezi cu tenișii preferați. În sezonul rece, vei găsi rochii petrecute din catifea, care îți țin de cald. Poartă-le în combinație cu cizme lungi și nu vei da greș!

Fustă creion, cămașă și sacou

Ești în căutarea unei ținute office? Pentru o siluetă plus size, merită să pui pe listă și fusta creion, care îți accentuează liniile corpului. Fusta office va fi asortată rapid cu o cămașă și un sacou, în aceeași culoare ca pantalonii. Poți să investești și într-un deux-piece în care să te simți confortabil, în nuanța preferată, dar asigură-te că-l porți cu pantofi cu toc.

Silueta cu forme poate să aleagă și ținute office compuse din rochii, cămăși, fuste midi sau pantaloni drepți. Nu trebuie decât să fii atentă la croială și la cromatică, astfel încât să se potrivească unor forme generoase.

Pantaloni cu talie înaltă și tricou

Într-o zi obișnuită, înlocuiește jeanșii clasici cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Acest articol se potrivește de minune unei siluete plus size, așa că alege-l fără rețineri. Scoate în evidență o siluetă plus size cu ajutorul pantalonilor cu talie înaltă, pe care să-i asortezi cu un tricou simplu și o pereche de adidași cu talpă înaltă. 

Dacă vrei să adaugi un plus de eleganță acestei ținute, schimbă adidașii pentru o pereche de sandale cu toc și înlocuiește tricoul cu o bluză elegantă, cu mâneci bufante. Încălțările cu toc au un efect de alungire a siluetei și îți oferă încredere în ținuta pe care o porți.

Body și fustă cloș

Îți place să porți fustă? Este recomandat să pui accent și pe modelele în cloș, nu doar pe cele creion. Fusta cloș poate fi largă și voluminoasă, așa că trebuie să creezi un echilibru. Așadar, asortează fusta cu un body mulat simplu, care să atragă atenția asupra bustului.

Ținuta poate fi accesorizata atât cu încălțări sport, cât și cu balerini sau sandale, pentru un look de excepție.

Ai o siluetă plus size? Cumpără piese vestimentare care te avantajează și lasă-te inspirată de recomandările noastre!

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close