Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum restabilești nivelul optim de calciu în sânge? Descoperă soluțiile alternative de tratament disponibile la Quantica720°

Cum restabilești nivelul optim de calciu în sânge? Descoperă soluțiile alternative de tratament disponibile la Quantica720°

Un nivel redus de calciu în organism poate atrage după sine efecte adverse severe, de la osteoporoză și alte afecțiuni ale oaselor, la funcționarea deficitară a sistemului nervos sau boli ale sistemului cardiovascular.

Cum restabilești nivelul optim de calciu în sânge? Descoperă soluțiile alternative de tratament disponibile la Quantica720°
de Georgiana Adam    |    01 Aug 2023   •   14:17

Este necesar să monitorizezi periodic valoarea calciului în corp și să iei măsurile necesare în situațiile în care aceasta este sub nivelul normal recomandat. Vino la Quantica720° pentru perfuzii cu Gluconat de Calciu!

Care sunt cauzele care conduc la instalarea unui deficit de calciu?

Carența de calciu sau hipocalcemia este o afecțiune întâlnită la persoanele care se confruntă cu probleme de sănătate precum deficitul de vitamina D sau de magneziu care împiedică absorbția corectă a calciului în organism, deficiențe renale sau tiroidiene, ori care urmează un tratament medicamentos care determină eliminarea rapidă a calciului din corp. Această problemă are o simptomatologie greu de depistat, care de multe ori este confundată, motiv pentru care efectuarea periodică a analizelor de sânge este esențială pentru a evita alte complicații.

Cum poate fi remediată deficiența de calciu?

De regulă, calciul, la fel ca alte substanțe esențiale pentru organism, se procură în mare parte din alimentație. Totuși, existența unor probleme care împiedică absorbția corectă impune abordarea unor soluții alternative de suplimentare a dozei zilnice, dintre care injecțiile cu gluconat de calciu se dovedesc a fi foarte eficiente.

Ce sunt și cum se realizează perfuziile cu gluconat de calciu?

Terapia intravenoasă sau perfuziile cu calciu sunt o metodă rapidă și eficientă de a administra doze controlate de calciu în sânge pentru a combate imediat efectele deficitului. Gluconatul de calciu este o formă de calciu modificată medical pentru a fi absorbit mai repede în corp și a susține astfel un nivel adecvat de calciu și, totodată, pentru a promova sănătatea oaselor.

Efectuarea perfuziei începe cu o evaluare medicală și analize de sânge pentru a determina starea de sănătate a pacientului, dar și doza necesară de calciu pentru a nu face exces. După conturarea schemei de tratament se stabilește modalitatea de administrare, intravenos sau intramuscular. Dacă se optează pentru perfuzie, se montează cateterul în venă și se formulează soluția cu cantitățile necesare de substanțe care vor fi administrate imediat pe linia intravenoasă creată. Personalul medical va asigura o monitorizare constantă a pacientului pentru a asigura succesul și siguranța procedurii și a putea interveni imediat în cazul apariției unor reacții adverse.

Unde poți beneficia de terapii intravenoase cu calciu gluconat?

Asemenea proceduri se realizează doar în medii controlate și acreditate medical pentru a evita întâmpinarea tuturor tipurilor de probleme asociate. Drept urmare, este necesar să apelezi la serviciile unei clinici autorizate care practică astfel de terapii, cum este Quantica720°. Personalul medical bine pregătit, tehnologia de ultimă generație și metodele sigure de lucru îți oferă garanția unor tratamente eficiente, realizate în conformitate cu standarde înalte de calitate și siguranță, în așa fel încât să simți că ești pe mâini bune încă de la prima ședință de administrare de perfuzii cu calciu gluconat.

Fă o programare la Quantica720° în câțiva pași simpli

Dacă îți dorești să testezi beneficiile terapiei intravenoase cu gluconat de calciu, tot ce trebuie să faci pentru a te programa este să intri pe site-ul clinicii Quantica720° și să completezi formularul aferent cu datele solicitate, precum și ziua și ora la care vrei să te prezinți la tratament. Vei fi contactat în scurt timp pentru a-ți fi confirmat locul și a-ți fi oferite mai multe detalii atât despre procedură, cât și despre indicațiile de care trebuie să ții cont în ziua respectivă.

Scapă rapid de carențele din organism care îți pot pune sănătatea în pericol la Quantica720°!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close