Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Pune-ți în evidență culoarea ochilor cu o pereche de cercei de argint

Pune-ți în evidență culoarea ochilor cu o pereche de cercei de argint

Cele mai multe femei țin cont de culoarea ochilor atunci când se machiază sau când își cumpără noi farduri.

Pune-ți în evidență culoarea ochilor cu o pereche de cercei de argint
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Apr 2023   •   16:11

Dar și îmbrăcămintea și bijuteriile au un mare impact asupra aspectului și pot sublinia culoarea ochilor. Pentru început, este necesar să vă priviți cu atenție culoarea ochilor. De exemplu, ochii albaștri au mai multe nuanțe care variază de la gri deschis, albastru deschis până la albastru închis sau gri închis.

Persoanele cu ochi căprui pot avea nuanțe de verde sau nuanțe de maro intens care aproape ajunge la negru. Pentru vă examina cu atenție culoarea ochilor și pentru a observa care sunt acele culori care vă avantajează cel mai mult puteți așeza pe linia maxilarului bucăți mici de material sau eșarfe. Astfel, vă puteți da seama cel mai bine de impactul pe care culorile îl au asupra ochilor și de cum lucrează o culoare cu nuanța pielii. 

Ce bijuterii să alegeți în funcție de culoarea ochilor?

De multe ori, culorile din aceeași paletă pot avea un efect calmant, iar acest lucru este valabil și când vine vorba de piesele vestimentare pe care le purtăm. Totuși, la alegerea bijuteriilor în funcție de culoarea ochilor, nu este tocmai recomandat să optați pentru bijuterii în aceeași culoare cu a ochilor.

Persoanele cu ochi albaștri / gri deschis nu vor fi avantajate de bijuterii în nuanțe de albastru deschis, deoarece bijuterii în astfel de culori nu vor influența prea mult culoarea ochilor. În schimb, dacă doriți să vă evidențiați ochii albaștri, puteți opta pentru bijuterii în nuanțe de roșu, cărămiziu sau roșu-maro.

Atât persoanele cu ochi albaștri, cât și persoanele cu ochi verzi vor fi avantajate de bijuterii cu pietre negre, antracit și bijuterii din argint. Explorați colecția de bijuterii din argint Ioana Preda pentru a vă alege acele bijuterii care vă evidențiază trăsăturile frumoase ale chipului și contribuie la ținute pline de eleganță și stil. Persoanele cu ochi căprui vor evita bijuteriile cu pietre maro, antracit sau negru și vor opta pentru bijuterii cu pietre albe, cum ar fi opalul, dar și pentru bijuterii cu pietre galbene sau portocalii. 

Cum îți poți accesoriza ținutele folosind bijuterii?

De multe ori se poate întâmpla să identificați care sunt culorile care vă accentuează ochii, însă nu sunt culorile preferate, mai ales când vine vorba de îmbrăcăminte. Ceea ce puteți face este să alegeți piesele vestimentare în acele culori care vă plac cel mai mult și să optați pentru bijuterii în culori care vă evidențiază ochii.

Luați în considerare impactul pe care îl poate avea o pereche de cercei din argint 925, un lănțișor sau doar o broșă. Dacă veți opta pentru un set complet de bijuterii, cu atât mai mult veți evidenția atât culoarea ochilor, cât și frumusețea bijuteriilor. În cazul unui set, cel mai important este să optați pentru o culoare care diferă de culoarea pieselor vestimentare pe care le veți purta. 

Pentru și mai multă eleganță, puteți purta o eșarfă care se asortează frumos cu bijuteriile pe care le purtați și care vă accentuează culoarea ochilor. 

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close