Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Sauna cu ozon. Beneficii pentru sănătate, detoxifiere și relaxare

Sauna cu ozon. Beneficii pentru sănătate, detoxifiere și relaxare

Procedura cu sauna cu ozon are extrem de multe beneficii în multiple afecțiuni și boli, dar, îți oferă și un proces de detoxifiere și relaxare.

Sauna cu ozon. Beneficii pentru sănătate, detoxifiere și relaxare
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mai 2022   •   14:13

Dacă îți dorești să tratezi anumite afecțiuni, în timp ce ai parte de o sesiune plăcută de relaxare, alege terapia cu sauna cu ozon efectuată în cadrul Clinicii Oxxygene din București

Afecțiunile care pot fi tratate cu ajutorul acestei terapii relaxante sunt:

  • Boli de piele precum psoriazis și vitiligo. În cazul acestora se pot observa ameliorări considerabile în urma ședințelor de terapie cu sauna cu ozon;
  • Artroze sau alte boli reumatice. În urma terapiei cu sauna cu ozon se va observa o scădere a inflamației și o ameliorare a durerii;
  • Intoxicații cu metale grele. Se va face un detox transcutanat, în aceste cazuri;
  • Migrene;
  • Boli autoimune. 

Ce este și cum funcționează sauna cu ozon?

Sauna cu ozon efectuată în cadrul Clinicii Oxxygene, se face în interiorul unei capsule foarte confortabilă și spațioasă care, care generează ozon la o temperatură de 40 -41 grade. Pacientul intră doar cu corpul în această capsulă, în timp ce capul rămâne afară și primește oxigen printr-un tub subțire pentru o și mai bună oxigenare, având în vedere că organismul este supus unui efort în timpul procedurii. În tot acest proces, pacientul este supravegheat în permanență de personalul specializat din cadrul Clinicii. 

Pe măsură ce temperatura corpului crește, împreună cu acțiunea ozonului și a ultravioletelor și microcurenților, au loc efecte benefice pentru sănătate. 

Beneficiile capsulei cu ozon 

Sauna cu ozon este recomandată atât persoanelor care au anumite afecțiuni și doresc o ameliorare sau chiar tratare a simptomelor, dar și pentru persoanele care vor să prevină, să se detoxifice și să se relaxeze, în timp ce corpul lor se bucură de beneficiile ozonului. 

  • efectul reogen al ozonului scade aglomerarea hematiilor și crește flexibilitatea acestora;
  • Împiedică îngroșarea sângelui și previne accidentele vasculare;
  • Efect detoxifiant și antitoxic, print oxidarea deșeurilor intracelulare;
  • Eliminarea toxinelor din organism prin piele, ficat și rinichi;
  • Efect de stimulare a circulației sângelui și o mai bună oxigenare a țesuturilor;
  • Activarea metabolismului;
  • Creșterea nivelului energetic la nivel celular;

Ozonul 

Ozonul este o moleculă anorganică care are în componența sa 3 atomi de oxigen Acesta a fost folosit ca și substanță pentru sterilizare în primii ani, când a fost descoperit. În 1860 acesta a fost folosit pentru a trata apa de la robinet, în Monaco. 

Proprietățile dezinfectante ale ozonului îl fac să fie un agent oxidant foarte puternic, care distruge bacteriile și virușii dar și alte microorganisme și toxine. 

În medicină, ozonul a fost folosit pentru vindecarea rănilor, în timpul Primului Război Mondial. 

În anul 1916, un medic pe nume Wolff, a raportat că a observat o vindecare semnificativă a rănilor foarte grave, în urma folosirii ozonului. 

În 1925, profesorul Wehrli, a fost cel care a practicat, pentru prima dată tratamentul cu ozon și ultraviolete, devenind faimos pentru denumirea sa de ”spălare a sângelui”. 

Clinica Oxxygene are o experiență acumulată de peste 10 ani de activitate și dispune de aparatură de ultimă generație, oferind astfel servicii medicale superioare, fiind întotdeauna dedicați sănătății. 

Medicii cu experiență din cadrul Clinicii Oxxygene sunt pregătiți nu doar în tratare ci și în prevenție și personalizare a tratamentelor și pot fi găsiți la adresa: Strada Enăchiță Văcărescu Nr. 18, sector 4, București sau pe strada Petre Ispirescu, Nr. 6, Otopeni, Ilfov.

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close