Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Servicii de Beauty în confortul casei voastre. Faceţi cunoştinţă cu echipa Beauty2GO

Servicii de Beauty în confortul casei voastre. Faceţi cunoştinţă cu echipa Beauty2GO

Nu vă plac locurile aglomerate, traficul înfiorător şi nici faptul că, din diverse motive, tot amânaţi sau anulaţi programările la salon? Aflaţi că astăzi frumuseţea este la îndemână, prin Beauty2Go, un salon de lux din Bucureşti, care aduce serviciile de înfrumuseţare de care aveţi nevoie exact unde aveţi nevoie, inclusiv la domiciliu. Confortabil, uşor şi rapid, pentru a vă scuti de drumurile chinuitoare prin oraş!

Servicii de Beauty în confortul casei voastre. Faceţi cunoştinţă cu echipa Beauty2GO
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Ian 2023   •   16:00

Beauty2Go transformă fiecare serviciu de înfrumuseţare într-un ritual, prin utilizarea unor produse de top, recunoscute la nivel internaţional, dar şi prin profesionalismul echipei care face posibil acest concept inedit în România. Proiectul antreprenorial aparține Alexandrei Balan, este inspirat din Dubai și a presupus o investiție de 50.000 de euro.

ALEXANDRA BALAN, FONDATOR BEAUTY2GO: „Specialiştii noştri certificaţi, veniţi din Asia, mai exact din Filipine, deţin know-how-ul necesar pentru a vă răsfăţa cu tratamente esenţiale pentru binele fizic şi psihic. Merely, Yollie, Liezel şi Sandra sunt cele patru experte în frumuseţe de la Beauty2Go care transformă experienţa simplă a salonului într-un SPA la domiciliu, toată atenţia fiind concentrată doar asupra voastră.”

Născut în 2022 din dorinţa de a oferi femeii moderne mai mult timp pentru ea însăşi şi mai mult confort în timpul tratamentelor preferate, Beauty2Go pune pe primul loc siguranţa şi nevoile clientelor, într-o eră în care livrările la domiciliu sunt o obișnuință. Printre serviciile pe care specialiştii de aici vi le pun la dispoziţie se numără manichiura, pedichiura, masajul şi epilarea, practic exact serviciile la care apelează cel mai des româncenele.

CÂT DE SIMPLU DECURGE O PROGRAMARE?

Realizarea programării durează doar câteva minute: clientele trebuie să completeze, pe site-ul oficial al conceptului, o casetă cu informaţii, selectând data la care ar dori să primească acasă experţii în frumuseţe, iar aceştia îşi vor mula programul în funcţie de cerinţe. Personalul Beauty2Go va aduce tot echipamentul necesar în locul solicitat, vouă vă rămâne doar... să vă relaxaţi şi să alegeţi tratamentul sau tratamentele de beauty şi de wellness dorite!

ALEXANDRA BALAN, FONDATOR BEAUTY2GO: În general, echipa de cosmeticiene ajunge zilnic la trei cliente. Serviciile noastre pot fi solicitate indiferent de zona Capitalei în care locuiți. Și pentru că ne gândim permanent și la mămici, prin intermediul Beauty2Go aveți posibilitatea să optați și pentru o bonă care să stea cu copilul, în vreme ce beneficiați de serviciile noastre, pentru a vă oferi timp exclusiv de răsfăț."

Ca să vă faceți o idee cu privire la prețuri, aflați că o manichiură porneşte de la 80 de lei și include și un masaj. Lista de opţiuni este variată.

ALEXANDRA BALAN, FONDATOR BEAUTY2GO: Le punem la dispoziţie doritoarelor cele mai moderne tehnici pentru obţinerea manichiurii visate, inclusiv tratamente complexe de îngrijire a unghiilor şi mâinilor, cu efecte vizibile imediat. Pielea va fi mai elastică, mai catifelată, iar creşterea cuticulelor va fi încetinită.”

Totodată, vă puteţi lăsa în seama experţilor pentru un masaj corporal de o oră ori pentru un masaj facial care alungă cearcănele, curăţă pielea şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui.

CE SPUN CLIENTELE? ECHIPA LUCREAZĂ EXTREM DE GRIJULIU!

Femeile care au descoperit universul Beauty2Go au devenit fane ale acestui tip de serviciu nou pentru piața românească, ba chiar, unele dintre ele au renunţat să meargă la salonul clasic, preferând această variantă confortabilă.

ANDREEA P., clientă: După fiecare programare, unghiile mele arată splendid. Echipa lucrează extrem de grijuliu. Sunt foartre încântată de rezultate şi de timpul pe care l-am salvat prin Beauty2Go.”

RALUCA M., clientă:Serviciile de calitate în confortul casei sunt tot ceea ce poţi să îţi doreşti. Recomand cu încredere echipa Beauty2Go!”

AMALIA T., clientă: Am avut o experienţă tare plăcută prin Beauty2Go. Echipa este formată din profesionişti, din oameni extrem de atenţi. Apelez cu drag la manichiură, dar şi la masajul corporal! Trebuie să le testaţi şi voi!”

Fondatoarea Alexandra Balan are planuri ambițioase și în continuare, chiar dacă afacerea ei este printre cele mai noi din mediul de business românesc: vrea să mărească echipa Beauty2Go și nu exclude ca acest concept să ajungă în mai multe județe ale țării. Până atunci, este foarte posibil ca, în curând, să vedem noi servicii incluse în portofoliul Beauty2Go, cum ar fi cele din zona hairstyling-ului.

https://www.beauty2go poate fi accesat de oricine doreşte astfel de servicii de înfrumuseţare. Detalii suplimentare puteţi primi printr-un mail, la adresa [email protected], dar şi printr-un telefon, la numărul +40 742 777 077

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close