Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tips &Tricks : Cum să alegi hidroizolația potrivită pentru baia ta

Tips &Tricks : Cum să alegi hidroizolația potrivită pentru baia ta

Deși gresia și faianță sunt impermeabile și rezistă foarte bine la umezeală provenită din consumul zilnic de apă, rosturile chituite dintre plăci nu au această proprietate în timp,datorită atacului substanțelor chimice,ale uzurii odată cu trecerea anilor sau prin alegerea greșită a unui chit de rostuire.

Tips &Tricks : Cum să alegi hidroizolația potrivită pentru baia ta
de Georgiana Adam    |    28 Noi 2023   •   18:40

Hidroizolarea băilor, pereților și parodoselilor din baie , este o etapă pe care ar trebui să o ia în calcul orice proprietar care pune preț pe integritatea locuinței sale și care vrea să evite costurile cu reparațiile ulterioare.

Vaporii de apă precum și atacul apei intermitent sau permanent pe zona de dus, cadă sunt cei mai mari inamici ai structurii unei case, iar rolul hidroizolației este unul foarte important, protejând podelele și pereții.

Pe piață există sunt nenumărate tipuri de hidroizolatii, însă ele se folosesc în medii diferite. Prin urmare, hidroizolatiile din baie sunt speciale, deoarece este nevoie să se respecte anumite criterii, determinate de specificul mediului în care urmează să fie aplicate și tipul stratului suport pe care vor fi aplicate. Înainte să cumperi o hidroizolație pentru baie, asigura-te că poate fi utilizată sub placaj ceramic.

Recomandările penetron pentru hidroizolarea băii

Compania Penetron  România îți pune la dispoziție o gama largă de produse pentru hidroizolatii pereți, pardosea, etanșarea diferitelor îmbinări din diferite suprafețe existente într-o baie. În topul preferințelor noastre se află penetron Seal Coat Elastic.

Acesta este un mortar bicomponent extrem de flexibil care se aplică cu gletiera că masă de șpaclu. Membrană hidroizolatoare Seal Coat Elastic este foarte rezistență în timp și elastică , calitățile sale fiind testate cu brio în diferite tipuri de aplicări, hidroizolatii băi, terase, piscine.

De asemenea poți folosi diferite membrane de hidroizolare pensulabile poliuretanice care se pot aplică pe diferite tipuri de substraturi cum ar fii: lemn, ceramică ,bitum ,etc . Hidroizolare poliuretanică premium elastică ,fără miros, adaptată pentru interior ,fără emisii, pentru etanșare și hidroizolare, sub formă lichidă care se aplică extrem de simplu, doar cu ajutorul unui trafalet sau pensula.

Indiferent de hidroizolația aleasă, te sfătuim să curați suprafețele de murdărie, ulei, vopsea, lapte de ciment, etc. fisurile, zonele exfoliate și alte neconformități de la suprafață trebuie să fie reparate în mod corespunzător.

Cu produsele potrivite, hidroizolația băilor se poate face simplu și rapid, iar la penetron poți găși toate materialele de care ai nevoie precum și îndrumarea calificată prin departamentul tehnic pentru aplicare și găsirea hidroizolarii optime .

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Reguli noi pentru vânzători, în piețele din România
x close